Yeni Çekilen Rambo'dan İlk Görüntüler

sarc4stic

Özel Üye
Başka bir sitede dolanırken buldum ;)

Resmileri büyütmek için üzerlerine tıklayın.

Ya yeter ya..Bu adamda birşeyi tadında bıraksın artık..Hangi ülkeyi kurtaracakmış bu sefer? Para hırsına bak

^^Okuduğuma göre Hıristiyan misyonerleri kurtarıyormuş.

Zaten artık para kazanamayınca, ideolojik zamane fikirlere yönelmeye başladığı kesin..Ermeni tasarısına eywallah dediğini duyduğum an sildim adamı zaten. Bundan sonra ne yaparsa yapsın yaranamaz gözümde. İyisimi ben liam neeson, clive owen gibi dünya işlerine pek bulaşmayan insanları takip etmeye devam edeyim..

Desenize bize yine eğlence çıkacak,Rocky serilerini ne kadar sevdiysem Rambo'ya da o kadar güldüm :D

Bu adam bodyci gözüyle aman aman fiziğe sahip değil, ama definisyonu ve önkolları bence dört dörtlük olmuştur daima.
Önkolları burada kendini fazlasıyla gösteriyor, zaten sırf o önkolları gösterebilmek için bilek güreşi filmi bile yapmıştı, önkol bende asla düzelmeyen bir zayıf nokta, o yüzden çok önem veririm, Stallone o konuda cidden şanslı...

az önce rambo 1 i izledim

2 tane kral diyalog var

birincisi
albayın yanlış yapıosun triplerine 'ilk kanı onlar döktü' deyişi

ikincisi ve süpsüperi
albayın şerife, buraya onu sizden değil, sizi ondan kurtarmaya geldim demesi

ladasamara dedi:
az önce rambo 1 i izledim

2 tane kral diyalog var

birincisi
albayın yanlış yapıosun triplerine 'ilk kanı onlar döktü' deyişi

ikincisi ve süpsüperi
albayın şerife, buraya onu sizden değil, sizi ondan kurtarmaya geldim demesi

Eheheh hiç güleceğim yoktu bu başlıktan sonra bende rambo3 seyrettim.

"tanrı affeder ama rambo affetmez" :D

Rambo teçhizatını kontrol eder, Afgan bir çocuk sürekli ona soru sorar:

Çocuk: - Bu ne?
Rambo: - (gayet ilgisiz bir sesle)Mavi ışık.
Ç: - :o Ne işe yarar?
R: - (daha ilgisiz bir sesle)Mavi ışık verir.
Ç: - :o Alabilir miyim?
R: - (en ilgisiz sesiyle)Hayır.
Ç: - :cry:

:lol: :lol: :lol:

sarc4stic dedi:
Rambo teçhizatını kontrol eder, Afgan bir çocuk sürekli ona soru sorar:

Çocuk: - Bu ne?
Rambo: - (gayet ilgisiz bir sesle)Mavi ışık.
Ç: - :o Ne işe yarar?
R: - (daha ilgisiz bir sesle)Mavi ışık verir.
Ç: - :o Alabilir miyim?
R: - (en ilgisiz sesiyle)Hayır.
Ç: - :cry:

:lol: :lol: :lol:

Çocuk ne işe yarar deyince rambo da yüzüne tutunce öldürür deseymiş...Çocuk da korksaymış bari... :p

Ama diyalog 10 numara :lol: :lol: :lol:

Bunlarda benden: "cephede onurumuz vardı sen beni ben seni korurdum elimizin altında milyonlarca dolarlık techizat vardı buraya geldim lanet olası bir park yerinde bile iş bulamıyorum" , "eski bir asker yeşil bereli onur madalyası var - onun onur madalyasını ciğerlerine sokucam."

Ramboya laf atıyoruzda Cüneyt arkının aklınca ramboyu taklit edipte Rıza adında film çekmesine ne demeli izlemeyen varsa izlesin derim :d RIZAAAA

Oo Veyron Cüneyt Baba'ya laf yok şimdi,Görkem Gürsoy'u yerden yere çalarım diyo,Rambo da kim oluyo :lol: :lol:

Sylvester Stallone Australyadaydi sanirim - Hava alaninda Growth Hormon´la (Jintroping) yakalandigi ve yanit olarakta bunlari dogal olarak herzaman kullandigini belirtmis. Bu haber internette cesitli haber sitelerinde yayinlanmisti buda bu basliga bir eklenti olsun :)

Bu haberde ise kullanip kullanmadigi belli degil diye belirtilmis - 48 adet Vials´le ("ampul") yakalandigi ve 22.000 dolar ceza aldigi belirtilmis. Kim bilir belkide Rambo filmine hazirlik icin :lol: KI yazidada aynen Rambo 4 filmine cekimler icin Tayland´da bulundugun ifade edilmis :)
EDIT:
Haber:

13.03.07 - According to AP, Sylvester Stallone, 60, has been charged with importing 48 vials of human growth hormone, “Jintropin,” a muscle building drug, after being stopped by customs officials at the Sydney airport last month in Australia, at a time he was in the country promoting his movie “Rocky Balboa.” The hormone is a banned substance in Australia and requires a special permit before it can be allowed into the country. Apparently, Stallone had marked down “no,” on his customs declaration form when asked if he was bringing into the country any restricted substances. Stallone faces a penalty of $22,000, if found guilty.

Stallone, most notably famous for his “Rocky” and “First Blood” Hollywood movies, looks nothing like the average 60-year-old man. Instead of having a loose skin and a large paunch, Stallone is incredibly muscular, looking as defined as an amateur bodybuilder in his thirties. His face, however, shows his age somewhat, with some wrinkles around his eyes, but nothing like what a normal sixty year old man looks like.

Human growth hormone, now popular with many sports athletes as well as body builders, primary advantage over older Anabolic agents, such as Anabolic Steroids, is that it makes a person lean, increasing muscle definition, while at the same time building muscle mass and decreasing fat.

For many, it’s considered a fountain of youth drug, in that it gives the person using it a large variety of beneficial effects, for example, younger, tighter skin, higher energy levels, lowered blood pressure, increased muscles mass, reduced body fat, greater sexual desire, lowered blood pressure and re-generation of major organs that shrink with age. However, the drug is not without its major side effects, notably a condition called “Acromegaly,” which is caused by the body producing too much growth hormone, resulting in the extremities – hands, feet, and knuckles – brow, heart and jaw growing larger. Additionally, the condition often causes diabetes. Often times, Acomegaly leads to an early death by the person suffering from it.

Whether Stallone has been using it, is not known. However, the 48 vials represents a large amount of the drug, enough to last him for a significant period of time if he were making weekly injections of the drug. The side effects listed above - enlarged jaw, hands, feet, brow, and potentially early death - would be an areas of concern if Stallone were to be, in fact, using the drug.

At present, the case has been recessed until April 24, at which time Stallone’s lawyers will introduce a plea for him.

The maximum penalty for bringing human growth hormone into Australia illegally is a fine of £45,000 and five years in prison, but the court can only impose a penalty of £9,000.

During his visit to Australia, Stallone shrugged off the airport incident, saying: "It was just a minor misunderstanding. They were just doing their jobs. I just didn't understand some of the rules here."

The actor is thought to now be in Thailand, where he is making his fourth Rambo film.

''Kanım vahşileşti kan akıcak kann vahşi kann.''

Bu filme denk gelirseniz izleyin valla abd de filan komedi filmi olur kesinlikle adamlar uğraşsalar böyle taklit edemezler ramboyu

stallone benim için her zaman örnek bir adam olmuştur çünkü ben rambo ve rocky serisi ile büyüdüm

bende sporcuyum ve rocky de bi amaç vardır asla pes etmez çok çalışır ve daima kazanır , kendimle rocky karakterini daima özleşleştirdiğim için forza stallone

ama rambo gitmez bu saatten sonra çünkü jordan ın baskete geri dönmesi gibi olucak , o albayın oynamadığı bi filim olmaz , filmin mantığıda olmaz , rocky 6 baya baya duygusal filim olmuştu çünkü

Babacım '' rambo'ma - rocky'me '' kısacası Sylvester Abime laf ettirmem :) ...Ama yinede İvan Drago adamımdır severim kendisini , antremanlarını...Doğrudur Despo kendisi hormon ilaçlarıyla yakalanmış.Hatta gazetede '' Hormonlu Rocky '' yazıyordu :lol:

Back
Yukarı