odunadam
Üye
Öncelikle cümleten selamın aleyküm. adım Ugur. vücut geliştirmeye merak saldım. bilimsel açıdan da yani kasların latince isimlerine kadar öğrenerek yavaş ve emin adımlarla bu konuda ilerlemek istiyorum. yaş 32, vücut aşağıdaki fotodaki gibi. ilk adımı atarak bir spor salonuna yazıldım. agırlık 72kg. yağ oranım için ölçüm henüz yapılmadı ama hoca tahmini %30 dedi. buradaki hocalarıma sorularım ise aşağıdaki gibi;
-VG'ye yeni başlayan adam supplement kullanmalı mıdır? supplement devreye ne zaman girmelidir? protein tozu için BCAA mı WHEY mi önerilir?
-Sağolsun Flexor hocamızın paylaştığı 1.ay programını buldum, okudum. emeğine sağlık. diez hocamızın da eline sağlık, Flexor hocanın hazırlamış olduğu yeni başlayanlar için programın farklı resimlerle pano haline getirmiş. bu program vücut tipim için uygun mudur? split antremana ne zaman geçmeliyim?
-hocalar bazen arkadaşlara bulk yaptırıyor, ne bulursan ye hesabı. benim durumumda öyle bir şey var mı? yoksa SCHWARZXXL hocanın yeni başlayanlar için beslenme tekniği yazısı üzerinden yürümem mi uygun olur?
Aydınlatmalar için şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla,
Hayattaki hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle..
-VG'ye yeni başlayan adam supplement kullanmalı mıdır? supplement devreye ne zaman girmelidir? protein tozu için BCAA mı WHEY mi önerilir?
-Sağolsun Flexor hocamızın paylaştığı 1.ay programını buldum, okudum. emeğine sağlık. diez hocamızın da eline sağlık, Flexor hocanın hazırlamış olduğu yeni başlayanlar için programın farklı resimlerle pano haline getirmiş. bu program vücut tipim için uygun mudur? split antremana ne zaman geçmeliyim?
-hocalar bazen arkadaşlara bulk yaptırıyor, ne bulursan ye hesabı. benim durumumda öyle bir şey var mı? yoksa SCHWARZXXL hocanın yeni başlayanlar için beslenme tekniği yazısı üzerinden yürümem mi uygun olur?
Aydınlatmalar için şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla,
Hayattaki hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle..

Son düzenleme: