yeni başlıyorum lütfen yardım edin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 17 yaşındayım 101 kiloyum 1.89 boyundayim boydab göbek fazla yok ama göğüs ve kalça bölgeleri yağlanma ya başladı aşırı derecede büyüme ye başladı yüzumde genişleme ye başladı baldır lar aldı başını gidiyo vücut geliştirme ye başlayacağım sizce bu sorunları yenebilirmiyim vücut geliştirmeyle bide söyle bi sorunum var masa başı is olduğu için akşamdan aksama gitmem lazım bi sorun olurmu fikirlerini zi bekliyorum saygilarimla.

Arkadaşlar 17 yaşındayım 101 kiloyum 1.89 boyundayim boydab göbek fazla yok ama göğüs ve kalça bölgeleri yağlanma ya başladı aşırı derecede büyüme ye başladı yüzumde genişleme ye başladı baldır lar aldı başını gidiyo vücut geliştirme ye başlayacağım sizce bu sorunları yenebilirmiyim vücut geliştirmeyle bide söyle bi sorunum var masa başı is olduğu için akşamdan aksama gitmem lazım bi sorun olurmu fikirlerini zi bekliyorum saygilarimla.
Tabii ki de bu sorunu sporla yenebilirsin. Ancak öncelikle sabır gerekmektedir. Her şeyin bir anda sonuç vereceğini hayal edersen, hayal kırıklığına uğramış olursun. Git bi' güvenli spor salonuna yazıl. Gideceğin salonu araştır, yardım alacağın antrenörler çok önemli. Ve ayrıca gideceğin salon sana çok uzakta olmasın ki spora gitmek için üşenme. Bu bir psikolojidir. Orada trainerlar sana özel programlar hazırlayıp senin istediğin sonuca ulaşmayı amaçlayacaklardır. Düzenli bir beslenme ve düzenli bir sporla sorununu halledebilirsin. Tekrar kafana takılan bir soru olursa paylaşmaktan çekinme. Kolay gelsin :)

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı