Tuğberk Kuşçular
Üye
Merhabalar,
Öncelikle nereden başlanır bilmiyorum ancak herkese selamlar.Bundan 3-5 yıl öncesine kadar gayet zayıf ve kilo alamayan bir tiptim ancak bayağı bir hareketliydim.Üniversite hareketsizlik daha sonra iş hayatı derken iyice saldık kendimizi günlük hareketlerim oldukça az ve beslenmem de özen göstermediğimden vücudum epey bir yağlandı ve daha önce zayıf olarak gördüğüm için kendimi özellikle bel göbek ve kalça kısmı beni epey bir rahatsız ediyor.Bu işleri de kafama göre yapıp birşeylerin yanlış gitmesini istemiyorum.Aşağıda vücut ölçülerimi tamamen vericem. En azından bir fikir veya fikir kırıntısı verebilirseniz ne yapmam gerektiği konusunda çok minnettar olurum
Ayrıca hafta içleri çalıştığım için akşamları saat 20:30 - 21:00 arası yürüyüşlere çıkmaya başladım. Geçen yaptığım yürüyüşün detayları şu şekilde ; Ortalama Süre : 50-55 dk. Ortalama Hız : 6 - 6,5 KM/s arası. Uzunluk : 6 km.
Vücut Ölçüleri;
Omuz : 121 cm
Göğüs : 106 cm
Göbek : 107 cm (En geniş bölümünden)
Kalça : 112 cm
Sağ Baldır (üst) : 62 cm
Sol Baldır : 61 cm
Sağ Kol (Pazu) : 35 cm
Sol Kol : 33 cm
Boy : 190 cm
Kilo : 96kg
Öncelikle nereden başlanır bilmiyorum ancak herkese selamlar.Bundan 3-5 yıl öncesine kadar gayet zayıf ve kilo alamayan bir tiptim ancak bayağı bir hareketliydim.Üniversite hareketsizlik daha sonra iş hayatı derken iyice saldık kendimizi günlük hareketlerim oldukça az ve beslenmem de özen göstermediğimden vücudum epey bir yağlandı ve daha önce zayıf olarak gördüğüm için kendimi özellikle bel göbek ve kalça kısmı beni epey bir rahatsız ediyor.Bu işleri de kafama göre yapıp birşeylerin yanlış gitmesini istemiyorum.Aşağıda vücut ölçülerimi tamamen vericem. En azından bir fikir veya fikir kırıntısı verebilirseniz ne yapmam gerektiği konusunda çok minnettar olurum

Vücut Ölçüleri;
Omuz : 121 cm
Göğüs : 106 cm
Göbek : 107 cm (En geniş bölümünden)
Kalça : 112 cm
Sağ Baldır (üst) : 62 cm
Sol Baldır : 61 cm
Sağ Kol (Pazu) : 35 cm
Sol Kol : 33 cm
Boy : 190 cm
Kilo : 96kg