Merhaba arkadaşlar , üni. yıllarımda ani bir hevesle vücut geliştirmeye başlasamda 10-15 gün gidip sıkılıp bırakmıştım 
Şimdi inş hiç bırakmamak üzere tekrar başladım , baya bi acemiyim bu konuda , vakit buldukça forumda hemen hemen her yeri kurcalıyorum okuyorum , yanlış birşeyler söylersem şimdiden özür dilerim herkesten ..
Sorum ise beslenmeyle alakalı , boyum 1.75 kilom 70 , yani öyle kilo vermek gibi bir derdim yok , göbekte biraz bira göbeği var , oda zamanla gider sanıyorum ..zaten gittiğim spor salonunda hoca falanda yok
bir arkadaşla beraber gidiyorum o daha önceden tecrübeli olduğu için hareketleri nasıl doğru yapıcağımı gösteriyor , nerde ne yapıcağımıda bu forumdan sizler sayesinde öğreniyorum.okuduğum kadarıyla yağlı yiyecekler vs,vs bunlardan uzak durmamız lazım , ama ben hayatım boyunca hep sabaha karşı yatarım , düzensiz beslenirim , özellikle ev yemeğini fazla sevmem hep dışardan hamburger , dürüm vs, yağlı şeyleri çok yerim halada yemeye devam ediyorum
geceleri kuruyemiş vs, vazgeçilmezimdir , ama ne kadar yağlı yersem yiyim , ne kadar gece yiyip düzensiz beslenirsem beslenim kilom hep aynı , hiç değişmez. ve ben bundan çok memnunum thums: arada 1-2 kilo alıp , yine aynı şekilde veririm .. şimdi ben vücut geliştirmeye başladım tmm hoş güzel , ama bu beslenme işini değiştirmek bana gerçekten ölüm gibi geliyor , yani bana çok uzak birşey diyet yapmak ..örneğin şu an saat gece 12.30 bişey yememek için kendimi zor tutuyorum , dolaptaki sucuk fena aklımı çeliyor duh, kısacası işin özü soru şu , ben aynı şekilde normal yediğim gibi devam etsem , ama vucüt geliştirmeye de devam etsem , benden bir halt olmazmı ?

Şimdi inş hiç bırakmamak üzere tekrar başladım , baya bi acemiyim bu konuda , vakit buldukça forumda hemen hemen her yeri kurcalıyorum okuyorum , yanlış birşeyler söylersem şimdiden özür dilerim herkesten ..
Sorum ise beslenmeyle alakalı , boyum 1.75 kilom 70 , yani öyle kilo vermek gibi bir derdim yok , göbekte biraz bira göbeği var , oda zamanla gider sanıyorum ..zaten gittiğim spor salonunda hoca falanda yok