yeni başladım nasıl çalışmamı önerirsiniz

Arkadaşlar merhaba ben body e bu ay içinde başlıyacağım şu nadaki halimin resmini koyudum ve yapmak isteiğim en azından yaklaşmak istediğim vücudun da resmini ekledim
resimdeki gibi çok şişmeden kas yapmak istiyorum nasıl çalışmalıyım ve ek kesin kullanmalı mıyım lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• YouTube - Ninja Assassin - Rain_s hard training.flv_000152085.jpg
    YouTube - Ninja Assassin - Rain_s hard training.flv_000152085.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 443
  • Capture_20100609_1.wmv_000105680.jpg
    Capture_20100609_1.wmv_000105680.jpg
    153,2 KB · Görüntüleme: 390
Arkadaşlar merhaba ben body e bu ay içinde başlıyacağım şu nadaki halimin resmini koyudum ve yapmak isteiğim en azından yaklaşmak istediğim vücudun da resmini ekledim
resimdeki gibi çok şişmeden kas yapmak istiyorum nasıl çalışmalıyım ve ek kesin kullanmalı mıyım lütfen yardımcı olun

Hedefinin olması güzel tabi ama o vücut öyle haa diyiverince olacak vücut değil.

Forumda yeni başlayanların alması gereken gıdalar,çalışma programları zaten üstatlar tarafından bizlere sunulmuş.Öncelikle bir oku derim.

Kısa vadeli bu sporu düşünüyorsan o hedefini değiştirmelisin.Bir yaşam biçimi haline getirmelisin ki o muntazam vücuda kavuşabilesin.

Alman gereken takviye gıdalar (suplement,amino vs.) bildisi de zaten bolca mevcut.Senin kararına bağlı ister kullan ister kullanma.

Bence salona yazdır kendını orda hocalar sana analtır nasıl calısman gerektıgını ama unutma birkere baslarsan bırakma daha kotu olursun bende eskıden 3 ay spor yapıyordum zayıflıyordum sonra sıkılıp bırakıyordum bırakınca dahada kılo alıyordum sımdı bırakmıyorum hep duzenlı yapıyorum.

Back
Yukarı