EquinoxOnline
Üye
Selamlar daha önceden de yazmıştım yaşım 16 boyum 1.64 ve kilom 62 şu anlık spor salonuna 1 aylık yazıldım lâkin hocamın aşırı ilgisizliğinden bıraktım adam hiç umursamıyordu bile beni. Neyse kısaca özet geçeyim ben fit bir vücuda sahip olmak istiyorum hastanelerde internette vs ölçüm de yaptırdığıma göre %14 bir yağ oranına sahibim.Sabah kahvaltımda denizcilik okuduğumdan biraz erken kalkmak zorundayım, 4 yumurta atıyorum birkaç zeytin ve bir büyük kasede süt ile yulafı karıştırıp rahatça yiyebiliyorum ( yulafı seviyorum ) öğle arasında yaklaşık 5 saat geçtikten sonra Bir meyve- Tekrar süt ile yulaf ( okula götürüyorum bağımlılık yaptı
) Akşam geldiğimde et varsa et olduğunca yağdan kaçınmaya çalışıyorum. Spor salonuna gitmediğimden de eve Barfiks direği, dumbell gibi aletler aldım onlarla çalışıyorum karın egzersizleri vs. yapıyorum düzenli olarak her gün kaçırmadan, barfiksde biraz fazla takıldığım oluyor boyum yüzünden. Bana yardımcı olabilir misiniz sizce yaptığım hatalar var mı ? Ne yapmalıyım, besin olarak vs. Bu arada ölçü olarak kolum 33 cm %14 yağ oranı, yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim iyi forumlar <3