Yeni başladım

Benim yaş 18 boy 176 kilo 64

benimde 4.haftam hiçbi zararını görmedim ben BB nin spor salonunda çalışıyorum hacim kazandım ve gören arkadaşlarımda değişmişsin diyor çoğu çünkü göze çarpıyor değişiklik.. ;)

Benim yaş 18 boy 176 kilo 64

benimde 4.haftam hiçbi zararını görmedim ben BB nin spor salonunda çalışıyorum hacim kazandım ve gören arkadaşlarımda değişmişsin diyor çoğu çünkü göze çarpıyor değişiklik.. ;)

Senın yasınla onun yası bır mı!..Sadece yorum yapmak ıcın yorum yazmayın..

Boyumda bir rahatsızlık olur mu derken ne gibi yani ?

Eğer uzanmak istiyorsan basketbol oyna, ip atla veya antreman yaparken yukarı sıçra gibi.

Dumbell ile bir yere kadar çalışırsın yani genel olarak üst bölge çalıştırırsın(kol,göğüs,biraz sırt vs gibi).

Pilates lastiği al mesala tekli değil ama 3 lü var (ince orta kalın) bu lastikler ile bir çok şey hatta tüm hareketleri çalışabilirsin.(kol,sırt,bacak,göğüs vs)

Lastikle uzun tuttun mu az ağırlık olur, kısa tuttun mu ağırlık artar. ;) Veya açma-germe yayları alabilirsin.

İstersen Flexor hocamızın konusuna bakabilirsin.

Evde dumbell ile çalışma programı

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t13409.html

Son düzenleme:
Boyunun uzaması durmaz 5 kiloylada yavaşlamaz.

Son düzenleme:
Benim yaşımla onun yaşının bir olmadığı belirtmek amacıyla yaşım 18 yazdım zaten...Asıl sen yorum yapmak için yorum yapma :S

Sen kendını onunla bır tutarak "18 yasındayım 4. haftam ben bır zararını gormedım" dıyorsun..Bu nasıl bır yardım acaba arkadasa..Sen 18 yasındasın o 14..Ki herseyden once ınsanız herkes bırbırınden farklı..Ve daha 4 hafta yapıp nasıl kesın yargılara varıyorsun anlamadım..Zaten 4 haftada da 4 yılda da boyun kısalmaz sadece uzaması durabılır..Dolayısıyla 4 haftada boyunuza etkısını anlayamazsınız..

Back
Yukarı