Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi günler. Ben 5 aydır fitness salonuna gidiyorum. Şu anlık tek bir sorunum var oda kilo alma. Şu anda 59 kiloyum ve boyum 179. Dün dayanamadım gittim karbohidrat aldım. Aldığım markanın adı "Universal Nutrition Real Gains" Her bir servisi 3buçuk kaşık yani 155 gr. 1 serviste(155gr) 89gr Karbonhidrat, 54 gram protein var. Haftanın 3 günü fitness salonuna gidiyorum. Sizce bu aldığım ürünü nasıl kullanmalıyım? Lütfen bana yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim.
meraba arkadaşlar daha 2-3 ay önce 55kg dum ben buraya kilo alamamakla ilgili şikayetlerimi yazıyordum ama şuan da 64 kg gelıyorum şöyle bir diyet uyguladım
8:30-9:00 sabah kahvaltısı
yemekten 15 dk önce bir ölçek suprakten iştah acıcı sürüp
1 tane ekmek
1 tane yumurta
2-3 dilim peynir veya lor peynırı
kahvaltıdan sonra bir bardak pekmez şerbeti ve bir bardak süt ile karıstırılmıs bir yemek kaşıgı bulk kılo aldırıcı
13:00 ögle yemegi
normal ne olursa onu yiyorum (kızartma tavuk döner v.b) ve bir tane ekmek
17:00 ara ögün
normal ne olursa onu yıyorum (kızartma tavuk döner v.b ) ve bir tane ekmek
21:00 akşam yemegi
evde hangı yemek yapılmıssa yiyorum 2-3 tabak ve bir tane ekmek
bir bardak pekmez şerbeti
bir bardak süt ile bulk
selamlar.. evime dunlop 6500 marka bir çalışma istasyonu aldım 60 kg ağırlık bulunuyor.. 20 kg kadar bir dambıl setim var..
1.77 boyunda 71 kiloyum kilo alarak göğüs omuz ve kol kası yapmak istiyorum ama karın ve bacakta çalışsam olur.. hareketleri yanlış yapmaktan çekiniyorum o yüzden bana yeni bir başlayan olarak bir program gerek.. salonda dışarı program yapmıyorlar bende burada çözüm bulabilirim diye düşündüm.. haftada 3 günlük bir programa ihtiyacım var.. dediğim gibi tek derdim hareketleri doğru yapmak istiyorum.. zaten yanlış yapa yapa doğrusunu öğreneceğimi düşünüyorum nerelerin çalıştığını hissederek.. protein desteğine ne zaman başlamalıyım? güzel bir giriş programı bekliyorum teşekkür ederim..
Mrb Yaşım 18 Boyum 1,70 ve kilom 56 antramandan once karbonhidrat olarak ne almalıyım? ve antramandan sonra protein ve karbonhidrat ne almalıyım ne alırsam daha yararlı olur? Teşekürler
Arkadaşlar Şimdilik 20 sayfasını okudum , aranızda üye Olarak yeniyim. Benim sorunum şu bazıları Vg yapıyor zayıflıyor bazıları Vg yapıyor kilo alıyor. O nasıl Oluyor kilo almak isteyene kilo Aldırıyor kilo vermek isteyene kilomu verdiriyor bu spor.. Şimdi ben evde çalışıyorum yazın başlayacağım bu spora malum lys sınavı var ama yinede ben evde bu sporu çok iyi bir şekilde yapmaya Çalışacağım Şimdi bir diyer nokta benim boyum 1,84 Kilo 70 Çok zayıf gösteriyorum ( herkes kilo almamı istiyor Lanet olsun kız arkadaşımla bile doğru düzgün gezemiyorum bu yüzden .. Artııık Alıştım kimseyi takmama ya başladım kim ne derse desin bu kilom ve boyumla alaka hiç takmıyorum ben geçen ramazan ayından beri Düzenli yemek yiyen birisi oldum yediğim yemeğin protein değerini yağ değerini ne kadar kalori verdiğini hesaba katarak yiyorum ona göre ara öğünlerde yiyeceğimi belirliyorum bunu dediğim gibi ramazanlıktan beri yapmaya başlamıştım ve 2-3 ay boyunca çok düzenli beslendim ama evde hiç çalışmadım habire yedim _ sonunda 61 den 72 kiloya yükselmiştim bir ara hasta oldum sonra bütün düzenim bozuldu şuan 70 kiloya düştüm ve bazen 69 görür oldum Şimdi bütün bunları niye anlatıyorum bilmiyorum ama daha İyi bir beslenme İle tekrar başladım Şimdi diğer Sorum şu arkadaşlar eğerki ben bu yaz boyu yani 4 Ay boyunca VG ye gidersemmm veeee beslenme düzenime katiyyen uyarsam VG de hareketleri Çok düzenli ve TAM olarak yaparsam bendeki değişme ( kilo olarak ) ne olur?Bunu İnanın çok merak ediyorum. Arkadaşlar VG ile alakalı fazla şey bilmiyorum cahilim bu yüzden lütfen beni azarlamayın forumu takip ediyorum bütün yazıları Okumaya Çalışıyorm sizin gerçekten İnsanlarla İlgilendinizi Öğrendim lütfen banada yardım edin ? şimdi benle aynı boya sahip daha zayıfları çıkabilir ve senin kilon iyiymiş diyen olabilir ama benim kemikler biraz iri ?
(son kullanma tarihi kafama takıldı) yaklaşık 4 aydır body yapmaktayım kilo almak istiyorum biraz araştırdım prolab nlarge2 die bi ürün almaya karar verdim sizce bu ürün nasıldır önereceğiniz başka bi ürün varmı birde ürünün son kullanma tarihi 2 ay sonra bitiyor son kullanma tarihinin yaklaşmış olduğundan dolayı besin değerlinde azalma olabilir mi
siteyi yeni keşfettim bugün sabahtan beri birçok yerini okudum hoşuma gitti yaklaşık 1.5 senedir ara verek çalışıyordum bir süre önce azimle yeniden başladım şimdiye kadar hiçbir diyet uygulamadım hiçbir ilaç almadım burada bir sürü isimler var hiçbirini kullanmadım kasların ölçülmesini gördüm burada ölçtüm
pazu 32
bilek 17
boyun 38
ön kol 27
omuz 115
kilo 71 boy 1.75 (bilmiyorum kötümü rakamlar görüntü fena değil ama..)
şimdi bana ne önerirsiniz böyle devam ediyimmi buradaki gösterilen tekniklere göre ve diyetli olarak mı çalışıyım
sağlıklı olduğumu düşünüyorum yaşıtlarıma göre güçlüyüm.
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Ben iki yıl kadar bb yaptım ve düzgün bir vücut yapmıştım. 2 sene önce mide rahatsızlığım oldu ( reflü) ve hızlıca kilo kaybım oldu. yaklaşık 15 kilo verdim. şu sıralar kendimi biraz toparladım ve tekrar kilo alarak bb yapmak istiyorum. ama daha önce hiç destek besinler almamıştım ve kilom da yerindeydi. şu anda ise bir türlü kilo alamıyorum hatta bb yaptıkça daha da vermeye başladım. bi de rahatsızlıktan sonra kollestrol ve trigliserid im yüksek gidiyor ( bunun sebebini de hiç anlamadım hem spor yapıyorum hem de kilo veriyorum fakat bu değerler artıyor.) Ben kilo alarak kas geliştirmek istiyorum. bunun için destek besin önerirmisiniz? ek besin olarak bana protein mi karbonhidrat mı önerirsiniz ( tabi bu besinler kollestrol falan fazla arttırmayacak şekilde olursa çok sevinecem)? hangi markayı ve tipini önerirsiniz? lütfen yardım. teşekkürler arkadaşlar.
selamlar abiler benim yaşım 17 boy 192 75 kiloyum yani zayıfım sorum bir spor salonuna giderek bu üstteki abi gibi bi vücuda ne kadar bir zamanda sahip olurum.umarım komik olmamıştırhyper_
Selamlar.Ben dün bir gym e kaydoldum .. boyum 176 kilom 60 .. çok zayıfım .. hatta eğitmen dedi ki : bizim bayan üyelerimiz tamda seninki gibi bir vücuda sahip olmak için buraya geliyorlar .. clubda en zayıf benim .. kaslı kaslı insanlar sürekli bana çok kötü bir durumdaymışım gibi bakıyorlar .. dün 15 dk koştum .. 45 dk da dambılla değişik hareketlerde çalıştım .. kollarımdaki kaslar bugün birden sertleşti.. hatta şuan ağrı yapıyor.. bugün dinlenmeyi düşündüm.. sizce her gün çalışmalı mıyım? eğitmen pek ilgilenmedi sanırım içinden bu bi kaç güne bırakır dedi.. birde diyet için anlaşmalı bir hastaneye gitmemi istediler ama ben pek uğraşmak istemiyorum.. balık süt makarna tavuk ve elim boş kalmasın diye meyve yiyiyorum.
selamlar ben yeni uye oldum sitenize güzel konular öneriler var
1.73 boy 55 kiloyum. Fitness'a yazılmalı miyim yoksa once kilo mu almalıyım almak için neler yapmalıyım şimdiden teşekkürler. Ve hangi hareketleri çalışmalıyım yeni başlayan biri olarak?
Iyi gunler.
Daha oncede cok az da olsa body yaptim ama cok zayif bi vucuda sahibim. Boy 180 Kilo 65. Ozellikle kemiklerimin cok ince oldugunu dusunuyorum. Daha once calistigim icin cok azda olsa bi altyapim var gogusler falan belli ama yetersiz. Su an Amerikadayim burada protein tozlari ve diger urunler bayagi ucuz. Whey protein getirmeyi dusunuorum 5kg civari kadar. Turkiyeye dondugumde spora baslayacam. Ama oncelikle karbonhidrat veya amino asitlemi baslasam. Onerilerinize gore burada alisveris yapacam.
bende zayıfım pek değil ama kilo almak istiyodum salon hocam bi karışım önerdi ciddi ciiddi kilo aldırıyo şu şekilde, antrenmandan sonra cici bebe+süt+bal+kuru kayısı+kuru üzüm+kuru incir bunlar karıştırılıp yenicek, yalnız bu kuru yemişler içinde biraz ekşimsi oluyo ben ilk sütle cici bebeyi karıştırıp yiyorum onu yedikten sonra üstüne çerez misali kuruları atıyorum thums:
Merhabalar hocam. Önümüzdeki günlerde vücut geliştirmeye başlamayı düşünüyorum. Forumda yeni başlayanlar için ilk 3 ay programı yazmışsınız emeğinize sağlık. Aslında kollarımın çok zayıf oluşu beni vücut geliştirmeye başlama kararı almamda etkili oldu. Bunun için ilk 3 ay programınıza ek olarak herhangi bir şey önerirmisiniz. Beslenme ve besin takviyesi konusunda önerileriniz neler. Not: Yaş 26, boy 1.78, kilo 66. Teşekkürler.
Ben fitness a başlayalı 3 hafta oluyor.3 haftada 3 kilo aldım.Sanırım kas kütlesi olarak aldım bunu.Çünkü hiç göbeğim çıkmadı.Boyum 1.90 kilom 70.1 yaşım 17.Ek besin almıyorum.Uygun beslenme öneriniz varmıdır?weightlifter
hayatımda hiç spor yapmadım ve spor yaparken hemen yoruluyorum.. eve spor aletı almak istiyorum ama hangısınden alayım arkadaslarımın önerisi uzay bisikleti.. vucudun hertarafını çaliştiriyor diyorlar. bide kilo verir diyorlar ben tam tersi kiloda almak istiyorum. spordan once we sonra yemek yesem faydası olurmu??