Yeni Başlayacağım :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anil21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anil21

Üye
Selamlar.Ben 16 yaşında 1.94 boyunda bir gencim.73 kiloyum.çok zayıfım ve bir okadarda kemiklerim dıştan gözüküyor.yesem yinede zayıflıyorum.hiç gücüm yok yani yapılı birisi değilim.kolayca devrilebiliyorum.bunun için ne yapabilirim ? spor salonuna gidecek vaktim yok :( evde 2 tane 5 kg dumbellım var.mekik çekebiliyorum şınav çekemiyorum :( yardımlarınızı bekliyorum.bunlar için ne yapılabilir ? şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Şınav çekmeyi şınav çeke çeke başlarsın ve artırırsın.Hiç çekemiyorsan yaz onada çözüm var(hiç yani 1 tane bile).Dumbellar ile https://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html bu linkteki programı güzelce okursan başlayabilirsin.Kilo alamıyom diye birşey yoktur alırsın beslenme önemli olan.Antremanlara başla sitemizdeki kilo alma konusunu oku.

Spor salonluk işin yok kilo alman lazım istediğin kadar VG yap Yine Yıkılırsın Vücüd geliştirme yapcaksan biraz göbek olacak ki celimsiz lik cıkmasın... bol karbonhidrat al ...

1 şınav ? okadar öldünmü kardeşim peynir ye süt iç yumurta ye bal ye ellerine güç gelsin karbonhidrat cok tüket kilo al vitamin eksikligi olablir doktara git biraz kilo aldıktan sonra başlarsı vg ye

Back
Yukarı