murattekno
Üye
selamlar salonlar kapanmadan 3 ay önce spora başlamıştım tabi 1 aydan fazaldır yapmıyorum, böyle olmaz dedim gittim şu plastik dandik olanlardan 85 kg dambıl seti aldım ama sehpası falan yok tabi sadece dambıl. şimdi sormak istediğim benim boyum 1,82 kg 83 yağ oranım 21-22 civarıydı. şimdi size şunları sormak istiyorum
1-ben evde hangi hareketleri yapmalıyım, antreman önerisi olan var mı?
2- prtein tozu, bcaa vs evde vardı yarım kaldı. şuan ev içinde kullanabilir miyim? hernagi bir sıkıntısı olur mu?
3-ağırlıkları tarttım mesela bir tanesi 8 kg iken diğer 7,6 kg ben bunla çalıştığım zaman vs bir sıkıntı yaşar mıyım dengesiz ağrılıktan dolayı
4-bana bu süreçte başka ne öneriniz olur? neler yapmalıyım? fb yapıyordum salonda nomalde.
1-ben evde hangi hareketleri yapmalıyım, antreman önerisi olan var mı?
2- prtein tozu, bcaa vs evde vardı yarım kaldı. şuan ev içinde kullanabilir miyim? hernagi bir sıkıntısı olur mu?
3-ağırlıkları tarttım mesela bir tanesi 8 kg iken diğer 7,6 kg ben bunla çalıştığım zaman vs bir sıkıntı yaşar mıyım dengesiz ağrılıktan dolayı
4-bana bu süreçte başka ne öneriniz olur? neler yapmalıyım? fb yapıyordum salonda nomalde.