yeni başlayan kilo verme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan siaman
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

siaman

Üye
slm arkadaşlar ben 18 yaşındayım 175 cm boyum var ve 87 kiloyum yani en az 12 kilo fazlam var nasıl bir çalışma ile yaza kadar güzel bi vucuda sahip olabilirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar özür diliyorum nereden konu açacağımı bulamadım buraya yazmak istiyorum
benm 8 kilo fln fazlam var body başkalamk istiyorum daha önce 1 ay gitmiştim kaslarım çok çabuk gelişiyo ama yağlar olduğu için göğüs ve karın bölgesinde kaslar altında kalıyo ve görünmüyo önce zayıflamam mı gerekiyo yoksa bodye tekrar başlayıp çalışırsam zamanla yağlar eriyip kaslar ortaya çıkarmı ??

arkadaşlar özür diliyorum nereden konu açacağımı bulamadım buraya yazmak istiyorum
benm 8 kilo fln fazlam var body başkalamk istiyorum daha önce 1 ay gitmiştim kaslarım çok çabuk gelişiyo ama yağlar olduğu için göğüs ve karın bölgesinde kaslar altında kalıyo ve görünmüyo önce zayıflamam mı gerekiyo yoksa bodye tekrar başlayıp çalışırsam zamanla yağlar eriyip kaslar ortaya çıkarmı ??

body building yapıp programına cardio hareketleri eklersin beslenmene de dikkat edersen 18 yaşında kilo vermede zorlanmazsın...

Back
Yukarı