letsev
Üye
Ben 4kg lık dambılla çalışıyordum bunu bi'anda 8e çıkardım. Aşırı yükleme yapmış olur muyum biceps'e?
sevgili cekkilicinipisl; 6-8 tekrar sonunda tükeneceğiniz ağırlığı kullanın.
Ben 4kg lık dambılla çalışıyordum bunu bi'anda 8e çıkardım. Aşırı yükleme yapmış olur muyum biceps'e?
sevgili cekkilicinipisl; 6-8 tekrar sonunda tükeneceğiniz ağırlığı kullanın.
O zaman 8 ile devam edeceğim çünkü 8 de, 6 tekrarda tükeniyorum zaten. Bir de biceps için ben 3 farklı hareket 3 set 6 tekrar yapıyorum. Sorun olabilir mi? Az mı çok mu?
biceps küçük bir kas olduğundan fazla hareket fazla tekrar fazla set gelişimi olumsuz etkiler..O zaman 8 ile devam edeceğim çünkü 8 de, 6 tekrarda tükeniyorum zaten. Bir de biceps için ben 3 farklı hareket 3 set 6 tekrar yapıyorum. Sorun olabilir mi? Az mı çok mu?
Merhaba abi. 13 yaşındayım barfiks çekemiyorum. Ama zıplayarak ve yarım yarım 7-8 tane çekiyorum. Bunun bana yararı olurmu ? Birde barfiks boyumu uzatır mı ? Çünkü kısayım. 1.55 boy 42 kilo. Son 1 aydır http://www.vindir.net/8-minutes-abs-karin-hareketleri-cok-etkili--186553.html ve http://www.vindir.net/8-minute-arms-kol-kaslari--188137.html bunları yapıyorum her gün.
Arkadaşlar merhaba forumu biraz araştırdım ancak tam olarak tatmin edici cevap bulabilmiş değilim.. kilo almak ve kütle kazanmak için spora başlıyacağım 6 aylık minumum gideceğim..ilk başlarlen besin takviseyi ve protein kullanmak istiyorum.. boyum 180 kilom 60 .. görüldüğü gibi çok zayıfım. bu takviyeleri kullananlar hep tadından bahsetmişler ama nekadar kütle ve kilo aldıkları konusunda muammalı cevaplar var.. bilen biri lütfen açıklarmı ve benim izlemem gerek yol nedir ?
Arkadaşlar merhaba forumu biraz araştırdım ancak tam olarak tatmin edici cevap bulabilmiş değilim.. kilo almak ve kütle kazanmak için spora başlıyacağım 6 aylık minumum gideceğim..ilk başlarlen besin takviseyi ve protein kullanmak istiyorum.. boyum 180 kilom 60 .. görüldüğü gibi çok zayıfım. bu takviyeleri kullananlar hep tadından bahsetmişler ama nekadar kütle ve kilo aldıkları konusunda muammalı cevaplar var.. bilen biri lütfen açıklarmı ve benim izlemem gerek yol nedir ?
merhaba arkadaşlar ben 28 yaşında 1,80 boyunda ve yeni evlendiğim için bir anda 10 kilo alan yani 88 kg olan birisiyim bir aydır ilaçsız bir şekilde salona başladım 6 sene önce 2 sene kadar salonda çalışmıştım ama bilgiler sıfırlandı ne kullanmam gerekiyor ve hangi yiyeceklerden kaçınmam gerekiyor vede asla şunu yapma dediğiniz birşey varmı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
3 beyazdan uzak dur(yuz,şeker,un),yağlı yemeği bırak,cardio çalışmaya başla