Arkadaşlar herkese selamlar, hocalarımızada saygılar. Bende aranıza yeni katılanlardanım.
Yaklaşık 2-2,5 aydır düzenli bir şekilde 2 ağırlığı değiştirilebilir dumbbell ve Z bar ile çalışmalar yapıyorum. Sitenizdeki bir kaç programıda uygulamaya başladım. Forum ile tanışmadan önce bazı hatalar yapmışım bunun farkına vardım. İlk başladığım zamanda Protein tozu kullanmıştım. 1,75kg bitirdikten sonra 2,5 Kg lik weigth gainer aldım ve şuanda da hala kullanmaktayım. Bunun yanında enerji seviyesini yükselttiği söylenilen bir kreatin aldım. weigth gainer kullanmadan önce kilom 60'tı fakat şuanda 65 kg.
weigth gainer bitmek üzere yenisini almayı düşünüyorum. Fakat yine aynı ürünümü almam lazım yoksa protein oranı yüksek bir ürüne mi yönelmem gerekiyor ? Hocalarımızdan ve bilgili arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Herkese hayırlı günler...
Yeni yorumların bir çoğuna cevap verilmiyor. Hocalarımız artık forumu takip etmiyorlar mı acaba? Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecekler varsa sevinirim. Saygılar...weightlifter