Arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese merhaba sitede emeği gecen herkese teşekür ediyorum.Benim söylemek istediklerim şunlar bu forumu nerdeyse 5 gündür girmediğim konusu kalıncaya kadar inceledim (cıncıkladım) herşey var gerçekten teşekkür ederim çok bilgili, bu konuda kendini aşmış şahsiyetler var eyvallah, ama bide şöyle bişey var ben yeni başlayan biri olarak nasıl antreman yapıcam nasıl bir beslenme tarzı uygulayacağım bunu anlayamadım;çünkü herşey karışmış durumda bakıyorsun bir antreman şekli var beslenmeye uymuyo bir beslenme bir antremana uymuyor bide şöyle bişey var ne antreman ne beslenme bana uyuyor, çok acayip herşey ayrı ,hiç biri ötekini tamamlamıyor neyse sözün özü şunu rica ediyorum antremana göre beslenme ve her kiloya ve yapıya göre antreman ve beslenme olayına daha betimleyici olarak açıklık getirirsek sanki biz bu siteden daha çok yararlanacakmışız gibi geliyor çünkü burada bir potansiyel var varkende şahsen kaçırmak istemedim lütfen yanlış anlamayın beni bütün antrenman ve beslenme şekillerine biribirini tamamlayıcı olarak bu konuda yada başka bir başlık açarak açııklık getirirsek dadından yinmez bişey olarak hayal ediyorum bu konu hakkında bilgi sahibi kişiler bize bunları biraz olsun yazarsa ne mutlu bize yorumlarınız için şimdiden teşekkürler