Yeni Başlayanlar Bölümüne Konu Açamıyorum?

Ya hocam bazı bölümlere cevap yazabiliyorum bazılarına yazamıyorum yeni başlayanlar bölümnde hiçbişeye cevap yazamıyorum anlamadım yardımcı olur musunuz?

1 senedir geziyoruz zaten forumu:) konu açmak için üye olayım dedim o da açamıyorum. İlginç bir kural olmuş çünkü yeni üye olan herkesin forumu okumadan konu açacağını bilemeyeceğimiz gibi konu açamayan herkesin forumu okuyacağınıda bilemeyiz. Zira forum zaten misafirlere açık bir forum olduğundan dolayı buraya üye olanların bir çoğunun uzun süredir forumu takip eden kişilerden oluştuğunu düşünüyorum.

hocam bugun 4. ayımı doldurmus bulunmaktayım salonda. programımım ıyımı yada onerebılecegınız bır program varmıdır
boyum 1.76
kilom 75
1er ay aralıklarla spordan once keratin kullanıyorum
her antrenman sonrasında 4 adet ultra amino 3050 içiorum

calısma seklım
kol- arka kol
göğüs- kanat
omuz- bacak

NOT: spora baslamadan once 68 kg idim su anda gozle gorulur bır deısıklık var önerebılecegınız duzenli olarak calısabılecegım bır antrenman varsa memnun olurum ...

benşahsen sadece burada değil bir çok forumda kişisel sorularıma cevap bulamadığım için burda üyelik açtım ve amacım konu açıp buradan fikir almaktı ama bu uygulama böyle bir hız ve teknoloji dünyasında antika kalmıştır. hoş olmamış, 3güne bu adresi bile unuturum galiba... hoşçakalın arkadaşlar

Back
Yukarı