merhaba gunaydın,
konuyu basından berı okumaya calısıyorum ama arkadasımında dedıgı gıbı 41 sayfa olunca bıraz kastırıyor acıkcası
daha once 6 ay kadar sport yapmıstım ve bu donemde 173 boy 90 kg ıdım. multipower L-carnitine kullanarak ve guzel bır dıet ıle 2 ayda 12 kılo vermıstım. saglık sorunları ve ıs yogunlugundan dolayı 1 yıl kadar ara verdım. yedıklerıme dıkkat etmedıgım ıcın yenıden kılo aldım. yaklasık olarak 1 haftadır spor yapıyorum. Multipower L-carnıtıne kullanıyorum her ıdmandan 20 dk once likit olarak alıyorum. ınanırmısınız bılmıyorum ama dıet ıle bırlıkte bır haftada 2 - 2,5 kg kadar bır kaybım oldu. sız degerlı arkadaslarıma sormak ıstedıgım şudur;
Ultimate CLA 1000Mg urunu gunde 3 ogun hergun alıp , sadece ıdman zamanları L-carnitine almam dogrumudur ? (ıdmanlarımı gun asırı ve daha cok cardıo agırlıklı yapmaktayım)
sız degerlı hocalarımın ve tecrubelı arkadaslarımın dusuncelerı benım ıcın cok onemlı ve degerlıdır. sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur eder, saglıklı bır gun gecırmenızı dılerım.
konuyu basından berı okumaya calısıyorum ama arkadasımında dedıgı gıbı 41 sayfa olunca bıraz kastırıyor acıkcası

Ultimate CLA 1000Mg urunu gunde 3 ogun hergun alıp , sadece ıdman zamanları L-carnitine almam dogrumudur ? (ıdmanlarımı gun asırı ve daha cok cardıo agırlıklı yapmaktayım)
sız degerlı hocalarımın ve tecrubelı arkadaslarımın dusuncelerı benım ıcın cok onemlı ve degerlıdır. sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur eder, saglıklı bır gun gecırmenızı dılerım.