yeni baslayanlar icin kaslarin dinlendirilme süresi

herkese merhaba
bir baslikta kaslarin büyük kaslarin dinlenme süresinin 72 saat oldugu yaziyordu.fakat büyük kas derken sanirim sirt,bacak kaslartini soylemis.ben kol kaslarini ne kadar dinlendirmeliyim? 1 sene yapip birakmistim simdi yeniden basladim kollarim vucuda gore ince gibi geliyor o yüzden kola agirlik veriyorum.
1 gün dinlendirip 1 gün calissam zarar olur mu? cok calistirmanin ne gibi zarari var?
tesekkurler herkese bench_Oweightlifterdumbelllls

en az 48 saatlik dinlenmeyi vermen gerekli.zaten yeterli şiddeti verirsen kasların dinlenmeyi kaç günde tamamladığını kendinde anlarsın.

ilerleyen dönemlerde kaslar yeterli düzeye ulaştığında bu dinlenme süreside uzayacaktır.recovery süresi uzar ve dinlenme 5-6 güne kadar gidebilir.kaslar dinlenirken gelişir.

abi peki dinlenirken ek besin almam gerekir mi? yenilenmeyi hizlandiracak urunler varmi? sirf protein tozu kullaniyorum ben antremandan önce ve sonra olarak antremanlari sabah 8.30 -9.45 arasi yapiyorum.

forumda zaten var olan bilgileri soruyorsunuz...lütfen forumu detaylı bir şekilde okuyunuz..

yenilenme sürecinde ek üründen önce beslenme nasıl olmalı forumda okumanı tavsiye ederim.bu daha önemli bir konu.uygulayabilirsen zaten suplamente ihtiyacın şimdilik kalmayacak.

abi 10dk aradim forumda uygun basligi bulamadim.her aramam beni ek ürünlere yönlendiriyor beslenme disinda..adres verebilirsen cok sevinirim

Back
Yukarı