TANTO dedi:OeK dedi:herkese slm arkadaşlar. böyle bir siteyi ve sporu daha önce bulamadığım için gerçekten çok pişmanım. şu anda 2 ayı aşkın bir süredir spor salonuna gitmekteyim. boyum:175 kilom:73 (iki ay önce 78 di).ilk iki ay gerçekten hızlı ve gözle görülür bir gelişme sağladığımı söyleyebilirim. fakat geçen hafta programım değişti. setleri 3x10 yaparken şu anda 3x15 yapmam gerektiğini söyledi antrenör. vücudum yağlı sayılır. benim sizden öğrenmek istediğim ise 3x15 yapmam kas gelişimimi yavaşlatırmı veya
3x10 yapmaya devam edeyim mi. spor salonlarının bazılarında ekonomik kaygılar güdebildiklerini duymuştum. ilk iki ay boyunca bench press military press pull down ve bacak ve karın hareketlerini çalıştım(adlarını bilmediğim için söyleyemiyorum özür).3x10 set halinde şu anda ise 3x20 (sırasıyla yazıyorum) hyperextention ve knee up, sonrada 3x15 erlik setler halinde incline press,military press, pull down, leg extention çalışıyorum.
benim sizlerden öğrenmek istediğim ise sizce bu program uygunmu yoksa daha iyi birşeyler önerirmisiniz.
şimdiden thanks a lot with all my heart.
Öncelikle bu konuyu '' Antrenman:Bodybuilding & Fitness '' başlığı altında sorman lazımdı yeri burası değil.Siteyi çok sevdiğin her halinden belli madem öyle, bir katkın olsun ingilzcen iyiye benziyor o yüzden siteye ve bizlere katkın olması sebebyle bazı makaleleri türkçeye çevirirsin artık
![]()
diyosun
Boş mesaj atmayınız lütfen kuralları okuyunuz (YÖNETİM)