• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yeni Bir Üye

Arkadaşlar forumun yeni üyesiyim , 2 hafta önce başladım şuan sadece forumdaki ağırlıksız egzersizleri çalışıyorum .
Resimler cam ile çekildiğinden biraz kötü çıkmış olabilirler . Boyum 1.74 kilom 60 yeni olduğum için görüş ve düşünceleriniz çok önemli yardımcı olursanız sevinirim şimdiden yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim.

Edit (Blitz) : Kilotlu foto silinmiştir.

Sol arka kol iyi gözüküyor ama sağ için aynı şeyi söleyemiyeceğim ışık oyunu olabilir.Üstelik yorum yapılması için biraz fazlaca erken deilmi?Biraz zaman geçsin şöle 6ay kadar.ondan sora eksiklerin meydana çıkar...

dostum herşey hoş güzelde o kilot ne oluyo onuda çıkartıp poz verseydin bariii...resmi değiştirmelisin ...çalışmaya devam et daha seni daha iyi görmek istiyorum....

Haklısın belki resmi değiştirmeliyim ama eklenen resim çıkartılamıyor galiba :(
Bu arada yaptığınız ve yapacağınız yorumlar benim için çok önemli çok sağolun arkadaşlar .
Kilo almam gerektiğinin farkındayım ama ne yazık ki fazla yemek yiyememe gibi bir problemim var acaba bunun için bana ne önerebilirsiniz .

despoya demiştim hala ilgilenmedi :) https://www.bodyforumtr.com/forum/viewtopic.php?t=3327 şimdi saydama diyorum şu resim olaylarına kural yapıp düzenleme yapalım

yukardaki linke kilot olayınıda ekleyelim ya mayo yada eşofman veya şort gibi giyisi ile çekilsin kardeşlerimiz

kilot forumda çok abes duruyor bu forumda bayan üyelerimizde var olmasa bile kilot sporun ve vucudun estetiğini bozuyor

jesss35 kardeşim umarım yanlış anlamamışındır :)

altyapi yavas yavas cikmaya baslamis...gögüsler hafif hafif cektiriyor kendini...fakat cok zayıf,hacimsizsin...
yapman gereken tek sey,kg almalısın...hacim-kütle yapmalısın..
basarilar diliyorum...

Gerekli düzeltmeyi yaptığınız için teşekkür ederim , bende o fotoyu çıkartmak istemiştim fakat ekleyen silemiyor galiba .
Bundan sonra daha itinalı davranmaya çalışıcam tekrar teşekkürler.

çok zayıfsın düzenli bir şekilde kilo almalsın hacim lazım

Finikeli07 konu 6 yıl önce açılmış , konuyu paylaşan şahış muhtemelen böyle bir konu açtığını unutalı asır olmuştur.

Kilo alman gerekiyor.. Antrenmanı ağırlaştır ve karbonhidrat + Protein yüklen

Ya kim hortlattıysa konuyu bizde saf saf yazmışız kilo alman lazım falan diye..

12-15 yaş arası grup şu sıra fazlalaştı forumda.

vucut yapısı gayet ıyı bol karbonhıdrat ve proteın tuketerek calıs hacım al bence ıyı bı vucuda sahıp olursun başarılar

Back
Yukarı