Yeni forumla Karsinizdayiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

despo arkadaşlarda benimle aynı sorunu yaşıyor. Avatar eklemeye çalışırken yukarıdaki sayfa çıkıyor ve o seçili şey iptal olmuyor:(

Bende böyle çıkıyor.

avy.jpg

Arkadaslar Cookieslerinizi silin, forumdan cikin ve tekrar girmeyi deneyin.

Şimdi tekrar denedim oldu. Bu arada cookies'leri de silmeye gerek kalmadı,sadece avatar yükleme sayfasına birdaha bakayım dedim ,açıldı:)

Ok simdi sanirim eski forumda ki bilgileri tasindi buraya da..

tskler..

bu arada bu renk bu foruma daha iyi gitmis ..

demek bana bu siteye girince huzur veren arka fonun koyu olmasiymis;)

Ayaz senin avatari ben kontrol amacli ekledim :) eski forumdan degil, hayalette degil :)

Saygilar

allah allah.. simdi farkettim de.. Özel Üye yaziyor...:eek:

Bu yeni forumdan gelen bisey mi yoksa eski forumda ki özel üye olmakla ayni sey mi ?

Ayaz su an post atan herkez Özel üye oluyor. Programcidan kaynaklanan bir sorun.

Solda en altta biçim değiştirme seçeneğinde yani graphite extend yazan kısımda beğendiğiniz şekli seçebilirsiniz;).

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun...

Herkese, ayarlar bölümünü iyice gezmelerini ve kurcalamalarını önermek istiyorum kendi adıma. Ben biraz baktım, oldukça hoş özellikler var; mesela bir sayfada 40 mesaj gösterme opsiyonunu seçtim, böylece bir başlığa bastığımda mesajlar 40ar 40ar görünecek sayfa başına, bu da ileri geri yapmamak bağlamında işi kolaylaştıracak.

Yine opsiyonlarda forumda 1 aydan uzun süredir aktif olmayan başlıkları gizleme seçeneği var. Uzun süredir foruma üyeyseniz ve artık eski başlıklarla ilgilenmiyor ve onlara ihtiyaç duymuyorsanız bu özelliği de seçebilirsiniz bence, böylece inaktif başlıkları gizlemiş olursunuz. Bu özelliği yeni üyelere önermiyorum, sonra örneğin 1 aydan uzun süredir aktif olmayan ribose başlığını bulamayıp da glutamine başlığı yok demeyin...

Bunların yanı sıra skin olarak DarkBlue şimdilik en çok hoşuma giden oldu.

Eminim daha bir sürü değişiklik olacak ama şimdiden phpBB'den daha iyi bir performansa kavuştuğumuzu gözlemliyorum.

Mükemmele doğru yavaş yavaş ama emin adımlarla devam... :cool:

Ya ben adımı şifremi giriyorm online onlanlarda nickim çıkıyo ama beni giriş yapmış kabul etmiyo cookiesleri siliorm ama index diye bişi war silinmio

Ya ben adımı şifremi giriyorm online onlanlarda nickim çıkıyo ama beni giriş yapmış kabul etmiyo cookiesleri siliorm ama index diye bişi war silinmio

Bu mesaji peki nasil gönderebiliyorsun ?
Biraz detayli olarak yazarsan yardimci oluruz, Indexle alakasini anlamadim.

Back
Yukarı