Yeni forumla Karsinizdayiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önce giriyorum şifremi falan 1-2 kez ana sayfada beni tanımıyo (mesela yeni konular yukarda kullanıcı adım ,resmim falan yok) ama konulara girdğim zaman cevap yazabiliyorum.Cevap yazdıktan sonra tanıyo beni...

Renkler gözümüzü çok yoruyor ilk hali iyiydi açık renk olan!

Su an bütün bölümlerde ki basliklar bende alfabetik siralamaya göre siralanmis.. Asagidan degistiriyorum "son mesaja göre" ve "alcalan" olarak, ancak cikip girdikten sonra tekrar konu basligina göre siralaniyor...

sol alttaki biçim değiştirme olayı süpper olmuş. isteyen formu istediği şekilde görüntüleyebilir. benim biçimim graphit extend. eski forma yakın görüntü. alışık olduğum biçimde....

Forum çok güzel olmuş. Hayırlı uğurlu olsun. Eskisi gibi foruma girememekten dolayı üzülüyorum. Her geçen gün gelişen, yerinde saymayan en dinamik forum, BodyForumTR. :)

herhangi bir konu basligini tikladigimda son mesajdan itibaren postlari goremiyorum. her defasinda "son mesaj" a basip tarih sirasina gore guncellemem gerekiyor..herkesde boylemi bende mi problem var ?

Bu konuların alfabetik olarak sıralanmasını değiştirmenin kalıcı bir çözümü yok mu?Her seferinde "son mesaja göre sırala" demek zorunda mıyız?Sürekli 1-2 senelik konular canlanıyor bu yüzden,yeni açılan başlıklar araya kaynıyor.

Arkadaslar halen bu sorunu cözmeye calisiyoruz, bir caresine bakacagiz merak etmeyin biraz sabir..

Cookieslerini silmeyi bir denesene, olmazsa tekrar yaz bir caresine bakmaya calisiriz.;)

tebrikler oncelikle
bence super olmus cok hosuma gitti elinize saglik
en cok hosuma gidende avatarin altinda sanki ayna varmis gibi gostermesi cok karizmatik duruyor avatarlar :D

bence gayet güzel olmuş arkadaşlar, forum taşımanın zorluğunu bilirim, bu ufak tefek hatalar en kısa sürede düzelecektir...vbulletin şu an için en güvenilir ve kullanışlı forum sistemidir herkese hayırlı olsun

Back
Yukarı