• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Yeni foto ve ölçülerim

iyide kolda ben kas göremedim yağ o kilo aldıgı beyler kendide yazmıs 74 ten 77 kg olmuş bu kas olarak gelişememiş yağ olarak hacim almış doğal yollarla isterse çok iyi bir genin olsun 4 cm kol olarak hacim imkansız

iyide kolda ben kas göremedim yağ o kilo aldıgı beyler kendide yazmıs 74 ten 77 kg olmuş bu kas olarak gelişememiş yağ olarak hacim almış doğal yollarla isterse çok iyi bir genin olsun 4 cm kol olarak hacim imkansız

kesinlikle katılıyorum. 2 ayda 4cm hacim almak nedir??? Alırsın ama kas olarak değil arkadaşın dediği gibi yağ olarak.Zaten fotoğraflardanda belli oluyor.

Benimde kollar 38 cm idi.Şu an diyetteyim çalışmamı azaltmadım 37 cm oldular.Neden düştüler başarsızım diye mi? Hayır.Çünkü 1 cm yağ vardı.Yağ gitti kas kaldı.

kesinlikle katılıyorum. 2 ayda 4cm hacim almak nedir??? Alırsın ama kas olarak değil arkadaşın dediği gibi yağ olarak.Zaten fotoğraflardanda belli oluyor.

Benimde kollar 38 cm idi.Şu an diyetteyim çalışmamı azaltmadım 37 cm oldular.Neden düştüler başarsızım diye mi? Hayır.Çünkü 1 cm yağ vardı.Yağ gitti kas kaldı.

ona çok takılmayın derim. kendimden biliyorum 2 ayda 3-4 cm alınabilir. gayet normaldir. kişinin metabolizması, kas yapısı, spor geçmişi ile epey alakalıdır.

Creatin ve protein tozuna devam. Kollardaki kas olayina gelirsek 3 haftadir spora ara. Verdim. Eger yag olsa kollarda 1cm duser hacim olarak ki bu aralar beslenmeye dikkat etmiom aybasi geri baslicam. Cm olayina gelirsek herkesin genetigi ve gecmisi farklidir. Ayrica galiba cogunuz kas hafizasi die bir seyi bilmiorsunuz. Bilmeyenler icin soluyorum google amcaniza bir danisin

ona çok takılmayın derim. kendimden biliyorum 2 ayda 3-4 cm alınabilir. gayet normaldir. kişinin metabolizması, kas yapısı, spor geçmişi ile epey alakalıdır.

kesinlikle katılıyorum.Mükemmel bir yorum.Özellikle kisinin spor geçmişi ve de voltajın da dedigi gibi kas hafızası çok etkili kasın gelişmesinde.Bende kendimden biliyorum.ilk bu foruma üye oldugumda 2008 de , 3-4 santim 2 ayda kol yapanlara bende çok tepkili bakıyordum.İnanmıyordum.Çünkü o zamaanlar 3 ay salona devam etmeme ragmen 1 santim bile anca oynamıştı kollarım.
Şu son 10 haftalık yaptıgım sporla ise 4er santim arttı kollarım .Ama her antremandan 48 saat sonra başlayan ve 6-7 gün geçmeyen ağrılarımı , göğüs acılarımdan uyuyamadığım geceleri bir ben bilirim.Canım istemese bile sırf ihtiyacım oldugunu düsündügüm icin tavuk yemelerim ve protein tozu içmelerim de cabası.2008 de 3 ay boyunca yaptıgım antremanlardan sonra ise gıdım agrı ve acı hissetmiyordum...

Eminim ilerde cok guzel bir gelisim gorecegiz. Guzel altyapi olusturuyorsunuz.Tebrikler.

Nişanlanacak mıssınız, hayırlı olsun dileklerimle...Söylenecekler zaten söylenmiş, bizde söylenmeyen kısmı söyleyelim dedik...

Back
Yukarı