Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
six pack cıkar sonra normal devam hic hacimlenmeye falan bakma vücudun 10 numara kardes.
Body geçmişin ne kadar, neye göre kür yapmaya karar verdin?
Çok sıkı beslendin-dinlendin-çalıştın da uzun süre gelişemedin de mi küre girmeye karar verdin ?
Ayrıca dianabol 6 haftadan fazla kullanılmamalı.
Deca testo üretimini baskılayacağı için, son deca iğnesinden sonra bir 4 hafta daha testo girmeni öneririm.
Madem sağlam bir bulk kürüne girmek istiyorsun, haftada 300 mg primobolan koy, testo ile aynı sürede bitsin.
Proviron'a her gün devam et.
Nolvadex deca ile birlikte alınırsa Jino riskini çoğaltır. Ve nolvadex kür sırasında kullanılırsa kürün etkisini azaltır.
Göğüsler de kaşıntı hissedersen Nolvadex almaya başla.
Preglyn de başlı başına dikkat edilmesi gereken bir iğne.
PCT yapıcam derken başına iş alma.
5000 i.u dan sonra bir 5000 veya 2 tane 1500 gider gibi sanki.
Bunlar benim düşüncelerim. Sana bunları bunları yap demiyorum.
Mesuliyet kabul etmem.
bu vücudun nesi iyi ben anlamadım,5-6 aylık çalışmanın ürünü bir vücut gibi duruyor.
bu vücudun nesi iyi ben anlamadım,5-6 aylık çalışmanın ürünü bir vücut gibi duruyor.
Hocam bu vucudu beğenmemişsiniz sizin çalışmanız varsa bizde görelim vucudunuzu.
Ben hala yapıcı eleştiriler yapılması kanaatindeyim. Tepkim bu yüzden bu vucudun nesi iyi gibi bir tabirle tüm emek çöpe atılırsa bende seninki iyiyse koy görelim derim tabiki.
Fotoğraflarını paylaşan arkadaş yarışmaya giriyorum demiyor.
Eleştiri yaparken 25 aylık çalışma sonucunda vucudun daha iyi hale gelebileceği söylenebilir evet buna varım.
Eleştiri yaparken 25 aylık çalışma sonucunda başarılı olduğu söylenebilir.
Ancak kalkıp bu vucudun nesi iyi deyince siz o kişinin bütün çalışmasını çöpe atmış oluyorsunuz. Buna karşıyım.