Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
ben o mesajı yazarken senin mesaj yoktu.ayrıca bir bilenin olması gerektiğine istinaden o resmi ekledim.zaten alıntı yaptım o yüzdenDespo dedi:"Yorumlar artik Photoshopla degil Vucutla ilgili olsun."
Yazmama Ragmen Resimi tekrar yükleyen olmus. Ve Direk devam edilmis.
Mesajlar silindi.
olursun olursun devam et bestmodel,modeller neden hep artist oluyorlar..bestmodel dedi:Napalım alp genetik işte yavaş gelişiyor vücudumz
İnşallah bense senin gibi olurum seneye
çok haklısın fırat..ÇALIŞMAN lazım bes çalışş..kolay gelsin..fırat 26 dedi::lol: :lol: play_tr ye göre her resimde oynama var
:lol: :lol: ömer 41 göre herkesde kür var
bestmodel benim normal televizyon veya dergide gördügüm modellere ulasman için sana saglam bi 3 sene lazım.özellikle
karın kasların ı dehset yapmalısın.diger taraflarda parcalı güzel olmalı..oralarında rolü büyük..cok calısmalıyız cokkk
yaparsınbestmodel dedi:Fırat ok anladım dediğinide ama senin modelden kastın kerim topsakal gibi birisimi.Bak oda modellik yapıyor.Neyse ben 1 sene verdim kendime o zaman zarfında inşallah birşey yaparım.Şuanda sup. olarak hiç bişi kullanmıyorum.Kışın kullancam ama bakalım artk inşallah istediğimiz bir vücut yaparız ve mide![]()
bestmodel dedi:Fırat ok anladım dediğinide ama senin modelden kastın kerim topsakal gibi birisimi.Bak oda modellik yapıyor.Neyse ben 1 sene verdim kendime o zaman zarfında inşallah birşey yaparım.Şuanda sup. olarak hiç bişi kullanmıyorum.Kışın kullancam ama bakalım artk inşallah istediğimiz bir vücut yaparız ve mide![]()
bestmodel dedi:
berkin dedi:kas olarak az fakat yag olarak fazla gorunen 1 vucut... daha agar calısman lazım bence...
basarılar...