yenibirben
Üye
Merhaba, aralık başı itibari ile aşağıdaki kombinasyonu kullanmayı planlıyorum. İlave etmem gerekenler hakkında tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Bu arada boy 1.71, kilo 73, kol 39, omuz 124, göğüs 108, bel 96
hedef kilo 70, kol 42, omuz 132, göğüs 120, bel 90
Üç aydır çalışıyorum( sekiz aylık bir aradan sonra ikinci kez). Şu anda sadece MuscleTech whey ve MuscleTech Hydroxycut kullanıyorum.
MuscleTech Phase 8 (sabah, yatarken)
MuscleTech Nitrotech (antreman öncesi, sonrası)
Gaspari Aminomax 8000 veya Universal amino 3001
Gaspari creatin (2 x 5gr)
Gaspari glutamin (2 x 5gr)
henüz seçemediğim bir multivitamin (Universal Animal Pak olabilir)
henüz seçemediğim omega ve b vitamini (tavsiye lütfen ?)
ZeroShot L-carnitine 3000 mg
İlk 40 gün sonunda sonuçlarına bakarak creatine devam edip etmemeye karar vereceğim. Motivasyonum yüksekken 2-3 aylık maksimum verim alacağım bir dönem geçirmek istiyorum.
bcaa, cla, zma, testo, gh, tribulus, nox konusunda çok okudum ama kullananlardan etkileri hakkında ilk ağızdan bilgi almayı çok isterim.
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Saygılar.
Bu arada boy 1.71, kilo 73, kol 39, omuz 124, göğüs 108, bel 96
hedef kilo 70, kol 42, omuz 132, göğüs 120, bel 90
Üç aydır çalışıyorum( sekiz aylık bir aradan sonra ikinci kez). Şu anda sadece MuscleTech whey ve MuscleTech Hydroxycut kullanıyorum.
MuscleTech Phase 8 (sabah, yatarken)
MuscleTech Nitrotech (antreman öncesi, sonrası)
Gaspari Aminomax 8000 veya Universal amino 3001
Gaspari creatin (2 x 5gr)
Gaspari glutamin (2 x 5gr)
henüz seçemediğim bir multivitamin (Universal Animal Pak olabilir)
henüz seçemediğim omega ve b vitamini (tavsiye lütfen ?)
ZeroShot L-carnitine 3000 mg
İlk 40 gün sonunda sonuçlarına bakarak creatine devam edip etmemeye karar vereceğim. Motivasyonum yüksekken 2-3 aylık maksimum verim alacağım bir dönem geçirmek istiyorum.
bcaa, cla, zma, testo, gh, tribulus, nox konusunda çok okudum ama kullananlardan etkileri hakkında ilk ağızdan bilgi almayı çok isterim.
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Saygılar.