Yeni Uyeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Son günlerde forumun kalitesini düsüren üyeler katilmakta, bu üyeler banlanip tekrar yeni bir üye ismiyle foruma giriyorlar.

Gelecek günler icinde, özellikle yeni üyelerin mesajlari titizlikle takip edilip, kurallara uyulmadigi takdir, hic bir uyari vermeksizin forumdan atilacaktir.
Abartiyorsunuz diyebilirsiniz, ama bu kisiler forumun kalitesini dusuruyorlar, forumun kalitesi düsmemesi icin bu üyeleri aninda banlayip HER BIR mesajlarini silip, hic bir sekilde forumdan veya mail olarak cevap verilmeyecektir.

Bu temizlik sürecinde sucsuz olan ve yeni katilan üyelerde banlanabilirler, bu nedenle her yeni üyenin forum kurallarini okumasini altina cizerek TAVSIYE EDERIM.

Saygilarimla
Tüm ekibimiz adina..

HERKESE SELAM

3 AY OLDU SPORA BAŞLAYALI SPORA ÇOK AZMİM VAR HER TÜRLÜ BİLGİ ALMAK VE PAYLAŞMAK İSTİYORUM GÜZEL BİR SİTE OLMUŞ

weightlifter

selam bende yenı uye oldum cok kalıte kokan bır forum sızın gıbı bu ıse emek vermıs ınsanlardan ogrenılecek cok sey olduguna ınanıyorum umarım yanılmam forumun ıcerıgıne bıraz göz attım ve bundan emın oldum body calısan bırı degılım ama saglıklı beslenme ve brucee le hakkındakı yorumlar arama motorunda gozume carptı o yuzden burdayım umarım bi seyler kapatırz sızlerden saygılar

selam bende yenı uye oldum cok kalıte kokan bır forum sızın gıbı bu ıse emek vermıs ınsanlardan ogrenılecek cok sey olduguna ınanıyorum umarım yanılmam forumun ıcerıgıne bıraz göz attım ve bundan emın oldum body calısan bırı degılım ama saglıklı beslenme ve brucee le hakkındakı yorumlar arama motorunda gozume carptı o yuzden burdayım umarım bi seyler kapatırz sızlerden saygılar

Body nin hangi insanları nasıl değiştirdiğini de okuyun bence,umarım siz de bu dünyanın en harika sporuyla tanışırsınız :)

herkese selam bisi sorucam konu açmak için belirli bi msj sayısını aşmam mı lazım ben bulamadım da nerden açıcağımı

Back
Yukarı