Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bahsi geçen arkadaşların alan bilgisi, genel kültürü ve yardım severliği tartışmayacak kadar barizdir.
Bu arkadaşların yönetici olmalarına onlar adına sevindim ve bu şekilde tanınmış, foruma katkısı ispatlanmış arkadaşalrın yönetime alınması forumun vizyon ve misyonunun tekdüze olmadığını ve yönetim sistemin adil işlediğinin bir gösteridir.
Saygılarımla.
aneximandros un, ben hem duygusal hem de sosyal zekasına hayranım zaten...forumun dışında, gerçekten oturup,akıl alınacak, konuşulacak insan kendisi...bonatschi de gözlemledigim kadarıyla bu işi cok istiyordu=)...demek ki hem cok isteyince hem de başarılı olunca, başarı kendiliğinden geliyor...alpereni pek bilmiyorum ama onun için de cok iyi olacagına inanıyorum....özellikle aneximandros ve bonatschi üzerindeki co- mod görevi seçimi bence çok kaliteli bir seçim olmuş..tekrar tekrar teşekkürler bodyforumtr ailesi...
Aneximandros, Bonatschi ve Alperen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Yalnız iki arkadaşımız hakkında bilgim var bunlar Aneximandros ve Bonatschi... hak ettiklerine inanıyorum yeniden hayırlı olsun...
alpereni çok tanımıyorum sanki foruma girmiyor gibi ona da hayırlı olsun bir gün tanışmak dileğiyle...
Aneximandros, Bonatschi ve Alperen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diyorum. Yalnız iki arkadaşımız hakkında bilgim var bunlar Aneximandros ve Bonatschi... hak ettiklerine inanıyorum yeniden hayırlı olsun...
alpereni çok tanımıyorum sanki foruma girmiyor gibi ona da hayırlı olsun bir gün tanışmak dileğiyle...
Burada bir noktaya değinmek istiyorum alınan arkadaşlar titizlikle uzun bir çalışmadan sonra alınmıştır. bu sure zarfında foruma girdiğinin kanıtıdır.
Ayrıca değişik zamanlarda forumun durumu işleyişine göre etüt yapılarak yönetime dahil olacak kişiler alınır. bu kişiler sadece bir değil tüm yönetimin izlemesi ile alınır.
Alperen arkadaşımız en kısa zamanda aramızda olacak inşallah..
köy ziyareti ile yönetime başlaması aynı zaman dilimine denk geldiği için arada bir boşluk oluştu..
Bonatschi'nin özellikle beslenme konusunda bilgisi zaten çok geniş
Mod olmadan öncede yazdıkları ile birçok kişiye inanılmaz faydası olmuştu,
Hepsine hayırlı olsun.
Olumlu ve olumsuz görüşler için teşekkürler; benim burada tek amacım böyle kaliteli bir siteye bir nebzede olsa fayda sağlamaktır. Herkeze başarılar dilerim, sevgilerimle...