Yenilmez 3(Undisputed 3)

En iyi MMA dövüş sahnelerini içinde barındıran filmi mi merak ediyorsunuz buyrun.(Bana göre açık ara en iyi MMA filmi,bu filmi izleyipte Boyka'ya özenmemek mümkün değildir.)Yorumları bekliyorum ve tabiki de izlemeyenlere tavsiye edilir.(Bu filme izlemeynlerin meraklarından dolayı ve izleyenlerinde dövüş sahnelerine hayran kaldıklarından dolayı açtım ben de onlardan biriyim)

Konusu:Yeni Cezaevi Turnuvası 3'te devam ediyor.Rus Mahkum Boyka, Yenilmez 2′nin Sonunda Dizinden Sakatlandığı İçin Hayatına Sakat Bir Bacakla Devam Etmektedir. Artık Dövüşerlere Katılmayıp Tuvalet Temizliği Yapmaktadır. Ama Bu Yeni Cezaevi Turnuvası Uluslararası Bir Turnuva Haline Gelmiştir.Dünyanın Dört Bir Yanından Gelen En Azılı Mahkumların Bir Arada Olduğu Nefesleri Kesen Bu Turnuvada Boyka Hayatta Kalmak İçin Dövüşmek Zorundadır.Hayatta Kalana Özgürlüğün Vaad Edildiği Bu Cehennemden Kurtulmak Hiçde Kolay Olmayacaktır…

cgw9r.jpg

cgwb4.jpg

cgwbk.jpg

cgwc3.jpg

a>

cgw6l.jpg

Son düzenleme:
serinin en iyi filmi ve çok samimi bir film insan isterse herşeyi başarabilir mesajını aldım filmden insanlar küçük şeyleri bile bahane ederek hayallerinden vazgeçiyorlar maalesef durum ne kadar iyi olmasada herşey beynimizde biter pozitif düşünmek başaracağına inanmak insanı zafere ulaştırır ayrıca arkadaşlık dostluk nasıl olmalı sorusunada güzel cevap verilmiş Rus ile Amerikalının dostluğu gerçek bi dostluktu gerçekten boykaya özenmemek hayran olmamak elde değil bende bu filmin yeri ayrı olacak

Son düzenleme:
serinin en iyi filmi ve çok samimi bir film insan isterse herşeyi başabilir mesajını aldım filmden insanlar küçük şeyleri bile bahane ederek hayallerinden vazgeçiyorlar maalesef durum ne kadar iyi olmasada herşey beynimizde biter pozitif düşünmek başaracağına inanmak insanı zafere ulaştırır ayrıca arkadaşlık dostluk nasıl olmalı sorusunada güzel cevap verilmiş Rus ile Amerikalının dostluğu gerçek bi dostluktu gerçekten boykaya özenmemek hayran olmamak elde değil bende bu filmin yeri ayrı olacak

Kesinlikle haklısın,aklımda bu filmle ilgili bulunan düşünceleri yorumlamışsın adeta...

serinin en iyi filmi ve çok samimi bir film insan isterse herşeyi başarabilir mesajını aldım filmden insanlar küçük şeyleri bile bahane ederek hayallerinden vazgeçiyorlar maalesef durum ne kadar iyi olmasada herşey beynimizde biter pozitif düşünmek başaracağına inanmak insanı zafere ulaştırır ayrıca arkadaşlık dostluk nasıl olmalı sorusunada güzel cevap verilmiş Rus ile Amerikalının dostluğu gerçek bi dostluktu gerçekten boykaya özenmemek hayran olmamak elde değil bende bu filmin yeri ayrı olacak

Cok dogru soyluyorsun benımde ıcımden gecenlerı dısarı vurdun . Super bır fılm .

süper ya adamın dövmeleri bile anlamlı film için okadar dövmeyi yapmış hatta gögüsün üstündeki yıldız dövmesinin anlamı hırsızların hırsızı kralı ymış bende yeni öğrendim.

Evet dövmelerin de anlamları var Uri Boyka bayağı bi tutuldu umarım bu karakterle başka filmler de görürüz veya Scott Adkins'in buna benzer başka filmini görürüz.

Scott Adkins filme zaten çok yakışmış o saç sakal traşı felan 2.de hapishane reyisi 3de iyi adam oluyor ama dövüş sahneleri gerçekten mükemmel.

Back
Yukarı