Merhabalar, 29 yaşındayım nisan 2010 başladığım rejim ile 3 - 3,5 ayda yaklaşık 20 kg verdim.Boyum 170 ve 67 kiloyum, kiloları verirken anladığım kadarıyla hayli kas kütlesi kaybettim.Kaybettiğim kas kütlemi geri almak istiyorum yağlar olmadan tabi.
flexor isimli arkadaşın ev dambıl programını uygulamaya başladım, burdan kendisini de teşekür ediyorum ayrıca, bunun yanı sıra yumurta beyazı, yağsız süt, tavuk göğsü, pirinç, bulgur makarna ve bol lorlu öğünlere başladım gün içerisine dağıtarak uygulamaya çalıştığım beslenme şu şekilde;
Pekmez ya da bal ve 20-30 gram kadar lor peyniri.
2 tam yumurta + 2 yumurta beyazı + 50 gr lor peyniri omlet + 1 dilim kepek ekmeği
100-150 gr tavuk ya da kırmızı et + bir porsiyon pilav (mümkünse esmer pirinç ya da bulgur)
bir porsiyon pilav içine 50 gr kadar lor peyniri.
50 gr lor + bir bardak meyvasuyu(Antremandan hemen sonra)
4 beyaz + 1 tam yumurta omlet + 1 dilim kepek ekmeği
50-60 gr yağsız beyaz peynir (casein için)
önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
flexor isimli arkadaşın ev dambıl programını uygulamaya başladım, burdan kendisini de teşekür ediyorum ayrıca, bunun yanı sıra yumurta beyazı, yağsız süt, tavuk göğsü, pirinç, bulgur makarna ve bol lorlu öğünlere başladım gün içerisine dağıtarak uygulamaya çalıştığım beslenme şu şekilde;
Pekmez ya da bal ve 20-30 gram kadar lor peyniri.
2 tam yumurta + 2 yumurta beyazı + 50 gr lor peyniri omlet + 1 dilim kepek ekmeği
100-150 gr tavuk ya da kırmızı et + bir porsiyon pilav (mümkünse esmer pirinç ya da bulgur)
bir porsiyon pilav içine 50 gr kadar lor peyniri.
50 gr lor + bir bardak meyvasuyu(Antremandan hemen sonra)
4 beyaz + 1 tam yumurta omlet + 1 dilim kepek ekmeği
50-60 gr yağsız beyaz peynir (casein için)
önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

Son düzenleme: