Yeniyim beslenme programımı düzelttim yardım lütfen

Arkadaslar bi önceki beslenme düzenim kas kaybı oldugunu belirttiler bende degistirdim lütfen yardımcı olun

Sabah Saat 10 : 1 adet haslanmıs yumurta, 3 adet zeytin , 1 adet domatez , 1 adet salatalık , 2 adet çavdar ekmegi , ve kibrit kutusu kadar light beyaz peynir

Öglen Saat 3 : 100 Gr yulaf ezmesi 5 kaşık yogurt ile karıstırılmıs , 100 gr lor peyniri

Akşam : 100 gr loy peyniri , 1 adet domatez , 1 adet salatalık , 1 kase yogurt

Spor yapmıyorum evde şinav çekiyorum sadece lütfen yardım edin eksiklerim varsa ilave edebilirsiniz

Protein oranı yine az. Kilonun 1,5 - 2 gr katını alman lazım. Sabah aldığın protein 10-15 gr maksimum. Öğlen 35 civarı. Akşamda 30-35 civarı. Bu protein oranıyla ve kaloriyle hala kas kaybedersin. Yumurtayı arttırıp bu yazdığın öğle ve akşam yemeğine et, tavuk, balık vs katabilirsin. Lor yemekle bitmez çünkü iş.

Protein oranı yine az. Kilonun 1,5 - 2 gr katını alman lazım. Sabah aldığın protein 10-15 gr maksimum. Öğlen 35 civarı. Akşamda 30-35 civarı. Bu protein oranıyla ve kaloriyle hala kas kaybedersin. Yumurtayı arttırıp bu yazdığın öğle ve akşam yemeğine et, tavuk, balık vs katabilirsin. Lor yemekle bitmez çünkü iş.
Spor falan yapmıyorum kilo alırım diye korkuyorum oyuzden .s

Spor yapmıyorsan zaten yeterli protein alsanda kasların kullanılmadığı ve uyarılmadığı için küçülür. Korkun sırf kilo almaksa kendini bu kadar kasmana gerek yok. Kalori miktarını aşmadığın sürece sebze yemeğini et yemeğini ballı reçelli kahvaltını tatlını yiyebilirsin. İİFYM diyeti denilen tarz gibi düşünüp araştırabilirsin

Back
Yukarı