yorgunluk nasıl çözerim ?

antremandan sonra çok bişey hissetmesemde sabah kalktıgımda yorgun oluyorum ve bazı yerlerim de agrılar oluyo ne kullanmalıyım 1 ay geçti spor başlayalı

Ağrı çok fazla mı ?Arada bi bende de hafif ağrı oluyor sabah kalkınca. Genelde glutamin veya bca önerilir kasla yıkımını azaltıp toparlanması icin.

Ağrı çok fazla mı ?Arada bi bende de hafif ağrı oluyor sabah kalkınca. Genelde glutamin veya bca önerilir kasla yıkımını azaltıp toparlanması icin.
abartılacak kadar olmasada agrı oldugunu hissettiriyo sabah kalktıgımda gün içinde olmasada sabahları zor oluyo kalkmak

antremandan sonra çok bişey hissetmesemde sabah kalktıgımda yorgun oluyorum ve bazı yerlerim de agrılar oluyo ne kullanmalıyım 1 ay geçti spor başlayalı
Alışma meselesi bu biraz hocam. Ben 1 hafta oluyor başlayalı inan bana okul ve dersler yüzünden günlük 4-5 saat uykuyla durup o şekilde antremana gidiyorum ustune 10k adım atiyorum. Dediğim gibi birazcık bünye meselesi. Veya antrenman programina bir göz at derim.

Dahiliyeye gidin kan verin, doktor sonuçlara baksın bir ihtimal b vitamini eksikliği olabilir.

Back
Yukarı