Yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mlh192
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mlh192

Üye
Arkadaşlar spora 1.5 sene ara verdim. 1 ay önce tekrar başladım. 1 aydır önce bir buçuk saat kadar ağırlık ardından 45 dk kardiyo yapıyorum. Cla ve l carnitini başladığımdan beri kullanıyorum. 1 haftadırda protein tozu kullanıyorum. Bugün ölçüm yapıldım yağdan hiç vermemişim kastansa 100 gr vermişim. Min(ızgara tavuğun bile yağını alması için peçete basıyorum) yağla beslenip vücut ağırlığımın 2 veya 2.5 katı kadar proteinle besleniyorum. Ağırlıklarıda 2 kat arttırdım hacimlendiğimidr hissediyorum. Sizce bu ölçümde hata olabilir mi? Markası tanita aletin.

Arkadaşlar spora 1.5 sene ara verdim. 1 ay önce tekrar başladım. 1 aydır önce bir buçuk saat kadar ağırlık ardından 45 dk kardiyo yapıyorum. Cla ve l carnitini başladığımdan beri kullanıyorum. 1 haftadırda protein tozu kullanıyorum. Bugün ölçüm yapıldım yağdan hiç vermemişim kastansa 100 gr vermişim. Min(ızgara tavuğun bile yağını alması için peçete basıyorum) yağla beslenip vücut ağırlığımın 2 veya 2.5 katı kadar proteinle besleniyorum. Ağırlıklarıda 2 kat arttırdım hacimlendiğimidr hissediyorum. Sizce bu ölçümde hata olabilir mi? Markası tanita aletin.
Yorum yapcak biri yok mu :(

Evet arkadaşlar bugün ölçüm tekrar yapıldım 1.3 kg kad almış 1 kg da yağ vermiş görünmekteyim. Bu alette tekrar ölçüm yaptırmam artık bu kadar fark çıkarmı 1 günde :)

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı