Hani benden önce yüz kere, tarafımdan da belki on kere söylenmiştir ama yineleyelim, belki satır aralarında kalan yazıları okuyamayan arkadaşlar bu yazıyla anlarlar.
Sizlere katılıyorum, protein tozu önemli, fiyatları keşke daha uygun olabilse. İstediğiniz kadar normal beslenin iyi bir vitamin mineral takviyesi (bayanalr için değil ama özellikle genç erkekler için spermle kaybedilen çinkoya özellikle dikkat) önemli, bundan sonra önemli olan şey protein tozu. Aminoasit tableti mi protein tozu mu diyorlar ya şaşırıyorum, paranız varsa tabii ki 5'er 10'ar yutuverceksin aminoasitleri, ama yoksa aminoasit almak yerine protein tozu alacaksınız, fiyat/verimlilik olarak daha yüksek olur. Özellikle antrenmandan hemen sonra alınan suyla karışmış izole wheyin yerine bir alternatif bulamıyorum.
Sigara mı içiyorsununuz ? bırakın doğal proteininize takviye yapın işte nedir tavuk mavuk, onlar da eksik yoksa izole whey almaya bakın. Ben elhamdülillah pinti bir insan değilimdir, pintiliği övdüğüm sanılsın istemem, hani övünmek gibi olacak ama yeri geldi mi elimdekileri sonuna kadar, gerekirse kendi hakkımdan da vazgeçerek paylaşan bir insanım, ben böyle kendimi iyi hissediyorum çünkü, hani az veren candan muhabbeti var ya. Neyse kimseye pinti olsun demem ama para harcamayı bilmek lazım, öğrenmek lazım, ben şuna şaşıyorum, bakıyorum insanlara, özellikle büyük kentlerdekilere, gereksiz yere o kadar çok para harcıyorlar ki... Yazık... Kendi kafasına pompalanan saçmalıkları gerekli olarak görüyor da ondan...Sonra 5 liralık hayrı dokunsa tanıdığı tanımadığı birine gözü ona batar... Yani vermek istemez, ama kazıklanmaktan gocunmaz, kazıklandığını da iblmez, parasını çarçur ettiğini de.. Bunun gibi (sözüm meclisten dışarıdır, ben burda söz söyleyenlerin cüzdanının hesabını tutmam ki onlara laf edeyim) kendimize gerekli olan şeyleri almak için daha çok paramızın olması gerektiği düşünüyoruz.
Hayır! Mesele önceliklerimizi, mesele nelere gerçekten para vermek istediğimzi oturup düşünmekle ilgili. Tabii ki daha çok para kazanmaya çalışalım orası ayrı ama para kazanmaktan çok daha önemli olan şey paraya bakışımız ve onu kullanma becerimiz bence.