Youtube Videoları

diez
o kayserililer neymis oyle $ok oldum hele takla atan adam :D

diez
o kayserililer neymis oyle $ok oldum hele takla atan adam :D

valla bende aştıklarını düşünüyorum..turunculunun da bir girişi var olaya süper.. ::D
şapkalıda harika .eller hep önde. :lol:

Dansın adı "pişik dansı"...
Turunculu arkadaşın omurgasının olmadığını öğrendik bu sebeple öyle ilginç bir görüntü ortaya çıkıyor...
Bu arada videonun başında ilk taklada amcamın kafa uçuyormuşda son anda şapkayı feda ederek yırtmış...

TRT spikeri 92 - GS - FB
[youtube]biSIPUoE8bM[/youtube]

Sorulari cidden adami kopartiyor!
Adam macin ortasinda sahanin icine giriyor, böylesi daha önce görülmemistir:D

despo koptum ya,fotomontaj mi bu goruntu,adam yerde sakatlik gecirirken sorular soruyor!!

ayrica tanju ve oguzun forma numaralarina bakmak icin yaptigi harekete mutlaka dikkat edin.

Haha degilmis, youtubedeki yorumlara bak :D
Bence en komigi ümit yere yikiliyor.

Soru:ümit ne oldu ?
Cevap: abi dümdüz gidiyodum arkadan vurdu (neredeyse aglicak haha)

Tanjunun dönüsü cok komik!

https://www.youtube.com/watch?v=iwRfrTOlviA

videolari karistirinca,tarih de unutamadigim en guzel maci buldum,ne kadikoy deki 6-0 lik mac ne de baskasi,bu maci tek gecerim,benim yaslarda olanlar hatirlar,yer ali sami yen ilk yari galatasaray 3-0 one geciyor,show uzerine show yapiyor galatasaray,tanju acayip gol sevincleri yasiyor,ilk yari sonlarina dogru semih ve birkac galatasarayli futbolcu orta sahada rovasata felan vurup bizle alay ediyorlar,sonuc mu? izleyin gorun.;)

https://www.youtube.com/watch?v=iwRfrTOlviA

videolari karistirinca,tarih de unutamadigim en guzel maci buldum,ne kadikoy deki 6-0 lik mac ne de baskasi,bu maci tek gecerim,benim yaslarda olanlar hatirlar,yer ali sami yen ilk yari galatasaray 3-0 one geciyor,show uzerine show yapiyor galatasaray,tanju acayip gol sevincleri yasiyor,ilk yari sonlarina dogru semih ve birkac galatasarayli futbolcu orta sahada rovasata felan vurup bizle alay ediyorlar,sonuc mu? izleyin gorun.;)

İlla hatırlatacaksın saydam o 6.0 kadar fenerin çok unutulmaz anıları var onları neden unutuyorsun :D

6 farkli galibiyet var mi baska,yoksa 7 de mi attik?

4-3 luk maci tabiki de unutamam,ilk yari 3 avans,ikinci yari 4 golle cevap var mi boyle bir galibiyet!!!

konu sanirim fb-gs idi flexor,peki senin ornekle devam edelim sigma dan 7 gol yedikten sonra haftasonu sizi alisamiyen de terbiye edisimizide hatirlarsin sanirim.

Back
Yukarı