Yulaf Ezmesi Kilo Alımı için Kullanım Önerisi

Bunun için konu açmana gerek yoktu diğer başlıklar altında cevap alabilirdin diyebilirsiniz ama cevap veren olmuyor. Kilo almak için kh oranı ve kalori değeri yüksek olduğundan dolayı yulaf ezmesi (eti) aldım. Dediğim gibi kilo almak için çabalıyorum, hangi öğünüme koymalıyım, ara öğün olarak mı kullanmalıyım saat kaç gibi önerirsiniz. Ben yatmadan 2 saat önce diye düşündüm yüksek oranda lif bulunduğundan doyuracağı için öğünler arasında veya öğünlerde almak yerine son öğünden sonra yani akşam yatmadan önce diye uygun gördüm. Ama yinede danışmak isterim çok çok acemiyim bu konularda. Şimdiden teşekkürler.

Sabah yenir genelde. Akşam yersen vücut o saatte yulafın gireceğini bildiğinden ondan önceki ögünlerde de açlık hissini düşürüyor. Yani akşam yerim doyurucu olduğundan diye düşünme. Sabah 6 da kalk ye yulaf ezmeni.

Sabah yulaf süt pekmez, akşam yatmadan 2-3 saat önce yulaf-yoğurt-pekmez karısıminin baya bir etkisini gördüm.Tavsiye ederim.

Ara öğün olarakta yulaf lor ve muzu blendira çekip süt le karıştırıp içiyorum.Gayet geçerli.

Back
Yukarı