Konuyu benim açmadığım belli doğal olarak bu konuyu bulmam için araştırma yapmış olmam lazım dimi ...Bildiğim kadarıyla bu konular açılıp tartışılmıştı, istersen forumda bir araştırmayı dene?
Dostum çok haklısın ama kilo almam lazım bu nedenle karbonhidratı daha çok olanı yulafı tercih etmemi söylediler yoğurttada karbonhidrat vardır tabi ama ...yoğurdu dene çok daha kolay yeniyorthums:
İyi olabilir bunu mutlaka denicem ne kadar yoğurt koyayım?yanlış anlamışsın veya ben yanlış aksettirdim,yulafı yoğurtla karıştır demek istemiştim![]()
Çok haklısınız ama şu anda sütle karıştırdım 3 saattir yemeye çalışıyorum ,saman gibi geliyor
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:54 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:50 ----------
Konuyu benim açmadığım belli doğal olarak bu konuyu bulmam için araştırma yapmış olmam lazım dimi ...
Bu karışımı kahvaltı olarakmı tüketiyosun?Yulafi pisirmeyide deneyebilirsin. Genellikle ingilizler filan kahvaltida bu sekilde yiyor. 100 gram yulaf uzerine 200 gram filan su koy kisik ateste suyunu cekene kadar karistirarak pisir. 5 gr filan zeytinyagida eklenebilinir. Zaten lapa haline gelicek eger daha kuru olsun dersen su miktarini azaltabilirsin.
Ben genis bir kaseye 100 gr yulaf uzerine 100 gr lor 5gr zeytinyagi ve pul biber koyup su ekleyip mikrodalgada 800w da 7 dakika pisiriyorum.
Istersen yulafi sade hazirlayip, fistik ezmezi, bal recel vs. koyabilirsin. Internette porridge diye arat bircok tarif cikacaktir.
Çok sağol dostum dediğin tarifide araştırdım hepsini denicem.. http://www.ozgunform.com/saglikli-mutfak/kahvalti/sicak-yulaf-porridge/Yulafi pisirmeyide deneyebilirsin. Genellikle ingilizler filan kahvaltida bu sekilde yiyor. 100 gram yulaf uzerine 200 gram filan su koy kisik ateste suyunu cekene kadar karistirarak pisir. 5 gr filan zeytinyagida eklenebilinir. Zaten lapa haline gelicek eger daha kuru olsun dersen su miktarini azaltabilirsin.
Ben genis bir kaseye 100 gr yulaf uzerine 100 gr lor 5gr zeytinyagi ve pul biber koyup su ekleyip mikrodalgada 800w da 7 dakika pisiriyorum.
Istersen yulafi sade hazirlayip, fistik ezmezi, bal recel vs. koyabilirsin. Internette porridge diye arat bircok tarif cikacaktir.
bu soruyu soruyorsan inan bana çok yolun vararkadaşlar şimdi kafam karıştı benimmısır gevreğimi kilo aldırır yoksa yulaf mı ? yani yağ mı karbonhidratmı ?
![]()