Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
marketteyken yulaf ezmesinin besin degerine baktım yağ:8 doymuş yağ:3 yazıyodu hemen hemen cogu markanınki bu civarlarda sizce yüksek degilmi bu rakam ?
değil arkadaşım. insan vucudun yağada ihtiyacı olduğunu unutuyorsunuz. 5 çeşit vitaminin görevini yerine getirebilmesi için yağa ihityacı var. 8gram yağın lafını yapmalım derim.
Değil tahıllı gıdalar için normal sizin günlük diyetinizde mininmum 50 gr civarı yağ bulunması gerekiyor ki sağlıklı bir diyet olsun . 100 gr için verilen değerdir o .
arama yerine doymuş yağ yazıyom benim konum dısında baska bi baslık gelmiyo mesaj gosterimi butonuna alıyom oyle arıyom gene bulamıyom bendemi bi yanlıslık var ?
arama yerine doymuş yağ yazıyom benim konum dısında baska bi baslık gelmiyo mesaj gosterimi butonuna alıyom oyle arıyom gene bulamıyom bendemi bi yanlıslık var ?