Yulaf Ezmesini Sıcak Su İle Yemek

Yulaf ezmesini bir kaba koyup ve cattle suyu koyup kaynatınız sonra kaynattığınız suyu yulaf ezmesinin üstünü örtecek kadar koyup üstüne bir tutam tarçın atıp yiyebilirsiniz.Nede Olsa Vücudun Kaliteli Karbonhidrata İhtiyacı var.Malum Ramazan ayındayız ve bu yiyeceğiniz yulaf size gün boyu olan enerjinizi karşılıyor buyrun afiyet olsun :)hyper_
 
Tesekkur ederiz geceyar20. Ancak bu genel anlamda yapilan bir uygulama, sahsi dusuncem pek yemek tarifi olarak adlandirilamaz.
 
Nesquik ile de güzel gidiyor yulaf.. :)
 
Ben 2 bardak süte 1bardak yulaf ezmesini atıp pişiriyorum. bal ve tarçın atıyorum gayet güzel oluyor.
 
yüzme antremanlarımdan 1-1,5 saat önce 100gr eti yulaf +1 tatlı kaşığı bal + göz kararı tarçını sıcak su ile pişirip lapa kıvamına getirip yiyorum. (bi nevze çamur kıvamı gibi :) )
başka türlü yemeyi beceremiyorum şu keratayı . en yenilebilir şekil bu oluyor benim için
 
yulafa az su at mikoroda kaynat cikart üzerine bir dilim kasar peyniri ile lapa haline getir afiyet olsun
 
Back
Yukarı