Yulaf Yemenin Kolay Şekli

U.F.U.K

Üye
Yulaf yemenin kolay bir yolunu buldum sizlerle paylasmak istedim ve ben su an gainer niyetine yulaf kullaniyorum.

1 kilo yulafi blender yardimiyla un haline getiriyorum daha sonra un haline gelmis yulafi elekten gecirerek yulafi kabugundan ayiriyorum daha sonra 1 kutu nesquick cikolatali sut tozu ile karistiriyorum weight gainer gibi kullaniyorum antreman oncesi ve sonrasi olmak uzere.
Tabiki gainer ile ayni sey degil ama ortalama 5kg lik gainer 200 ytl iken 5 kilo yulaf sadece 20 liraya geliyo.Denemenizi tavsiye ederim ben sonuctan memnunum.

güzel düşünmüşsün..fakat kabuğunu ayıtlamazsan sağlık yönünden extralarınıda ayıklamamış olursun..tadını bozuyorsa illada sen bilirsin tabi..
bende yoğurda yada omlete katarak yiyorum..yulafın net bir tadı olmadığı için herşeyle gidiyo aslında..
bazende cornflakes türü maddelerle ve sütle karıştırıyorum..
yalnız yumurtayla karıştırınca ekmek yemiş gibi oluyorsunuz..yiyemeyenlere yumurta yemeninde kolay yolu ;)

100 gram yulaf ezmesi ve sütü akşamdan dolaba koyuyorum içine biraz bal 2 tatlandırıcı atıyorum sabaha gayet güzel bir yiyecek oluyor yulaflar sütle eriyor bulamaç gibi oluyor tadıda süper

Re: Yulaf yemenin kolay sekli

U.F.U.K dedi:
Yulaf yemenin kolay bir yolunu buldum sizlerle paylasmak istedim ve ben su an gainer niyetine yulaf kullaniyorum.

1 kilo yulafi blender yardimiyla un haline getiriyorum daha sonra un haline gelmis yulafi elekten gecirerek yulafi kabugundan ayiriyorum daha sonra 1 kutu nesquick cikolatali sut tozu ile karistiriyorum weight gainer gibi kullaniyorum antreman oncesi ve sonrasi olmak uzere.
Tabiki gainer ile ayni sey degil ama ortalama 5kg lik gainer 200 ytl iken 5 kilo yulaf sadece 20 liraya geliyo.Denemenizi tavsiye ederim ben sonuctan memnunum.

süte karıştırınca dibe çökmüyor mu ? tam karışıyor mu

Re: Yulaf yemenin kolay sekli

Tamer dedi:
U.F.U.K dedi:

süte karıştırınca dibe çökmüyor mu ? tam karışıyor mu

Evet,aynı şeyi ben de merak ettim,hamur olmuyo mu bu karışım..

MÜSLİ

Müsli olarak alınması vitamin yönündende vucudun talebleri karşılamsı için ve tad açısından daha güzel olur.Her markette müsliyi kolayca bulabilirsin.İçinde kurutulmuş üzün incir muz buğday yulaf mısır gevreği karıştırılmış haldedir.

Bence yulafı bide yoğurt+pekmezle deneyin derim sütten çokdaha lezzetli oluyor!
yemeside zevkli olucak görüceksiniz

• Like
Reactions: su

yulafı un haline getiren kadar aktardan gidip yulaf unu alabilirsiniz.
kabuklarını ayıklama derdi de olmaz böylece.
kolay yenilebilir hale getirmek için aynı cornflakes gibi sütle karıştırıom biraz da cicibebe de katınca tadı da güsel oluo...

Ben de yulafi vanilyali yogurtla karistirip yemeyi seviyorum. 48 gram yulafi (bir porsiyon benim kullandigim markadaki) kucuk bir kaba koyup ustu yogurtla kaplanana kadar vanilyali yogurt ekliyorum. Cok ferahlatici ve istah acici oluyor.
Bir arkadasim ise cok daha enteresan bir sekilde tuketiyor yulafi. Soya sutu (sicak) + tatlandirici + tarcin. Ben soya sutu taraftari degilim ama tadi gercekten guzel.

valla sütle yemesi daha zor oluyor ben meyve suyuna katıyorum. yemesi çok daha kolay ve sütten daha lezzetli oluyor. en iyi vişne ve karışık meyve suyu ile gidiyor .

• Like
arkadaşlar yulaf vücutta yağ yapmıyor değil mi? Benim göbekte yağlanma var diyete başladım yulaf yesem öğünlerde bir problem olur mu?

arkadaşlar yulaf vücutta yağ yapmıyor değil mi? Benim göbekte yağlanma var diyete başladım yulaf yesem öğünlerde bir problem olur mu?

yulafdaki yağ oranı çok düşük fakat yulafla birlikte tükettiğin yiyeceklere dikkat et bnm önerim yağsız yoğurt veya sütle kullanman.

yağ yapmayan besin yoktur..
hangi besini tüketirsen tüket, o besinden aldığın kalori harcadığın kaloriden fazlaysa yağlanırsın..

yulafın farkı yulaftan aldığın kaloriyi (enerjiyi) glisemiks endeksi düşük olduğundan dolayı çok daha uzun sürede harcama ihtimalinin olmasıdır.
Yine glisemiks endeksi düşük olduğundan kan şekerini aniden yükseltmez ve bu durum sayesinde vücudun yağlanma eğilimini düşük seviyede tutar..

yoğun protein tüketiminden dolayı bağırsakları daha iyi çalıştırmak için çalıştığım salonun hocası da bana yulafı yulaf ezmesi olarak tüketmeyi önerdi. beraberinde yağsız yoğurt bir de tatlandıracak bir şeyle fena olmaz sanıyorum.

böyle bir etkisi de varmış yulafın.

• Like
Back
Yukarı