YULAFLA ARTIK BARIŞACAKSINIZ !!

Arkadaslar basit bir tarif veriyorum sabahlari okula gittigim icin hizli ve tok tutucu besin almam lazimdi ve ben bunu denedim malzemeler
200 250 gr yogurt
100 120 gr yulaf ezmesi
Toz puding 1 tatli kasigi
yarim paket petibur biskivu 16 adet (100 gr)
Petibur buskivu (istege bagli gainer yerine gecer yuksek kalori isteyen)
Ilk olarak kaseye yogurdu kayduk ustune 1 kasik toz puding bunlari karstiriyoruz sonra icine yulafi koyup karistiriyoruz yulafa yarim cay bardagi su dokebilirsiniz sonrada buskivinin ustune surup yiyebilirsiniz TÜRK usulu gainer hizli piratik etkili 1.500 kalori civarı :D

Bence iraz sagliksiz gibi onun yerine
100 gr yulaf
100-150 gr yagsiz yogurt veya sut
İstenilen kadar pekmez tarcin zencefil
Tozu pekmez bol olunca asiri lezzetli oluyor.

yulafı tadından dolayı yıyemıyom bende. yag fln umurumda su yulafın tadını nası degıstırebılırım
degısterebılırsem her sabah 200 gr yulaf yemeyı dusunuorum
tadının guzel olmasınada gerek yok sadece sutle fln mıdem yıne kalkıo sadece yenebılır olsun onada razıyım

Şu yulafı yicem diye bir sürü basit karbonhidrat ekliyorsunuz yulaf yemenin bir ekstrası kalmıyor. Ya sade yoğurtla tüketin yediğinize değsin ya da gidin ekmek yeyin daha iyi zaten yulafı okadar basit karbonhidratla almanın bir amacı yok.

Irona katılıyorum yulaf zaten komple bir karbo bu kadar eklentiye gerek yok çok karıştırıyorsunuz ayrıca etinin yulafı gayet lezzetli ben sade yiyorum sütle

yulafa basit karbon katınca ne gibi bi zararı olutorki genelde sabah basit karbon alınıyor ve antreman sonrası
bulkta olmasada definasyon döneminde uyku anında vücudun uzun bir süre glikojen depoları boş oluyor sabahta biraç geç kahvaltı yaparsan yani gereken glikojeni vücuda vermezsen yağ yakımı daha kuvvetli olur . Bulk içinde illa gerekiyorsa fıstık ezmesiyle yersin .

Bu tarifi de deneyebilirsiniz tarçın ve kuş üzümüyle ilk kez denedim yulafın yavan tadını aldı ve baya lezzetli oldu
Yulaflı Gevrek Tarifi
Malzemeler

3 yemek kaşığı yulaflı gevrek
1 çay kaşığı tarçın
2-3 bütün ceviz
1 tatlı kaşığı bal veya kuş üzümü
1 su bardağı (200 ml) az yağlı süt

Yulaf ve tarçını kasenize ekleyin. Cevizleri küçük parçalara bölün ve karışıma dahil edin. 1 tatlı kaşığı bal veya yeterli gördüğünüz miktarda kuş üzümünü tatlandırıcı olarak kullanabilirsiniz. Kasenize 1 su bardağı ılık süt ekleyerek malzemeler eşit dağılıncaya kadar karıştırın.

ÖneriYulaf ezmesi sindirim sisteminin işleyişine yardımcı olur ve gün içinde sizi tok tutar. Haftalık diyet planlarınızın 1-2 gününe yulaflı tarifler ekleyerek formunuzu koruyabilirsiniz.
Kaynak: http://temelsafinaz.com/proteini-yuksek-yulafli-gevrek-tarifi/

Back
Yukarı