yumruk şişliği

selamun aleyküm abilerim forumda biraz araştırma yaptım ama emin olamadım bide ben sorayım dedim. bugün duvara sağlam son gücümle bi aparkat yumruk attım ve yumruk yaptığımda çıkan yüzük parmağın kemiğinin derisi soyuldu aradan 2 saat geçti ve fark ettimki bu kemik neredeyse ceviz büyüklüğünde şişti bir acı ve ağrı yok ama kırık-çatlak olabiliceğini düşünüyorum burda bilgili abilerden bilgi almak isterim sizce bi doktor kontrolüne gitmelimiyim

Kırık-cıkık olayı başıma çok geldi sana tavsiyem eğer herhangi bir şişlik varsa muhakkak bir doktora gözük.

Not: Ağrı olmadığı için kırık olcağını zannetmiyorum.

o gördüğün şişlik yüzük parmağına hareket kabiliyeti veren tendonun zedelenmesidir.

kemiğinde sorun yok. ancak elini dediğim gibi incelersen sorunu daha iyi anlarsın hangi elinle yumruk attıysam diğer eline al sanki bir başkasının elini almış gibi.
orta parmağın ve baş parçağınla elinin üst kısmından başlayan tendondan zedelenmenin olduğu yere kadar devam et ağrı hissi alğın yer zedelen yerdir. tendonun iyileşmesi 1 ayı bulacağını sana söyleyebilirim tabiki bu durum zedelenme ile orantılı..

Back
Yukarı