Yumruk kullanmadan en mükkemmel dövüş stili??

aslında tam vuruşlu karate ve muay thai gibi dalları tavsiye ederim.
neticede hala bir elin ve de iki ayağın sağlam, değil mi?

o zaman senin için gelsin; (sağlam tekme teknikleri olan bazı sporların listesi)

enshin
ashihara
kyokushin

taekwondo
muay thai
kickbox
viet va dao (memlekette bulunmaz ama yazdım yine de :p )
wushu-sanda
shotokan
budokai do

sokak için bence daha uygun olanların altını da çizdim.

cok tesekkur ederım :)muaytaı ılgmı cekıo arkadasmznda dedgı gbı dız ve drsek cok saglam darbeler olustrablr. furkan arkdsmnda teakwndo ıle ılglı vdeolar gsel bu ıkı sporuda arastrcam . ve sonucu şöle bsey yabcm;
muay taı+teakvndo+coooook fazlada wreslıng :) elımın ıylesmesnı ıple cekıormm agrlk kaldrablmesı ıcn nrdyse hrgn dua edıorm ıns 11 kasmda cktgı gunun haftası body e de baslayb gucume guc katablrm. helekı b 2 ay sora b ınsn yuzne yumrk sallıyablrsem ve elım saglam ckarsa ne mtlu bnaX..D ama cesartm cok eksık suan aranzda motıvasyonu saglıyablcek vdeo muzk veya onun gbı bse oneren varmı??:o

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:20 ----------

İsabetli bir tekme ve dirsek ile karşındakini komaya sokabilirsin .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:41 ----------

Ters takla o kadar kolay değil .Yaşadığın çevrede trampolin varsa ilk orda başla derim ben atıyordum fakat bir gün soğukken attım minderin üstünde birşey olmaz diye boynumun üstüne düştüm bir dahada atmadım 4 5 ay .Bu arada elin alçıdan çıktıktan 1 2 ay sonra tekrar yumruk atabilirsinhyper_

mınder veya tromboln malesef yok:(( bska b seklde egtmzmym kendmı köpru vesaıre????:( we ınsallh 1-2 ay sora yumrk atblrm hyper_

Bu konu yoruma açık olabilir ama deneyimler gösterdiki sokakta en etkili dövüş BOKS. Yumruk az kullanacam veya yumruk kullanmadan sokakta baş etmek isitiyorum diyenlere de WING TSUN.
Bu konuda sabahlara kadar tartışabilirim. Kendini savunma sporunu bizzat yapıyorum. Sokak deneyimim ve genel deneyimim oldukça yüksek. Tekrar söylüyorum, ringte dövüşmek için değil, sokakta dövüşmek için en ideali boks sonrada wing tsun.

Sokakta kavgalar 2 dakika sürer en fazla. Tekme atarsan ve ayağını kaptırırsan nakavt olursun yere düşerisn. Boks iyi bilirsen yumruk gücün de fazla olur. 3-5 yumrukla kavga biter. evli evine köylü köyüne. Yok kardaşım ben boksla iş yapmam dersen, wing tsun yaparsın hızlıca adamı etkisiz hale getirirsin. Hassas noktasına dokanır ve adamı betona halı gibi serersin.

Bu konu yoruma açık olabilir ama deneyimler gösterdiki sokakta en etkili dövüş BOKS. Yumruk az kullanacam veya yumruk kullanmadan sokakta baş etmek isitiyorum diyenlere de WING TSUN.
Bu konuda sabahlara kadar tartışabilirim. Kendini savunma sporunu bizzat yapıyorum. Sokak deneyimim ve genel deneyimim oldukça yüksek. Tekrar söylüyorum, ringte dövüşmek için değil, sokakta dövüşmek için en ideali boks sonrada wing tsun.

Sokakta kavgalar 2 dakika sürer en fazla. Tekme atarsan ve ayağını kaptırırsan nakavt olursun yere düşerisn. Boks iyi bilirsen yumruk gücün de fazla olur. 3-5 yumrukla kavga biter. evli evine köylü köyüne. Yok kardaşım ben boksla iş yapmam dersen, wing tsun yaparsın hızlıca adamı etkisiz hale getirirsin. Hassas noktasına dokanır ve adamı betona halı gibi serersin.
yumruk kullanmadan WTyi nasıl yapıyorsun Blackfalsh üstadım?
Mümkün mü böyle bir şey?
Nerede WT öğreniyorsun sen?
Ben daha önce Avcı ve Ebmas'da WT yaptım (ve EWTOda da), toplam 4 yıl boyunca. Yumruksuz WT olmaz, OLAMAZ !!!!

Boks konusunda ise %1000 haklısın, katılıyorum.

cok tesekkur ederım :)muaytaı ılgmı cekıo arkadasmznda dedgı gbı dız ve drsek cok saglam darbeler olustrablr. furkan arkdsmnda teakwndo ıle ılglı vdeolar gsel bu ıkı sporuda arastrcam . ve sonucu şöle bsey yabcm;
muay taı+teakvndo+coooook fazlada wreslıng :) elımın ıylesmesnı ıple cekıormm agrlk kaldrablmesı ıcn nrdyse hrgn dua edıorm ıns 11 kasmda cktgı gunun haftası body e de baslayb gucume guc katablrm. helekı b 2 ay sora b ınsn yuzne yumrk sallıyablrsem ve elım saglam ckarsa ne mtlu bnaX..D ama cesartm cok eksık suan aranzda motıvasyonu saglıyablcek vdeo muzk veya onun gbı bse oneren varmı??:o

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:20 ----------

mınder veya tromboln malesef yok:(( bska b seklde egtmzmym kendmı köpru vesaıre????:( we ınsallh 1-2 ay sora yumrk atblrm hyper_

Köprü işine yarayabilir .Ama benden sana tavsiye maymun taklası atmayı öğren elini koyarak geri takla ama bunu ilk başlarda yana doğru at tam geriye atman zor .Yinede yastık gibi birşey bul düşma olasılığın çok yüksek.

http://www.acrorun.com/tr/index.php...p-the-easiest-safe-way-free-running-tutorial/ belki işine yarar kolay gelsinkafa_

2.5 ay tae kwon do yaptım ayagımı hıc kullanamayan ben suanda ayakla yapamadıgım hıc bır hareket yok 360 dan felan bahsetmıyorum tabii...

Yaptıktan sonra hepsi güzeldir ama benim önerim karetedir

Back
Yukarı