arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz buradan aldığınız ürünleri.whey tozlar alman menşei yumurta tozları ise yerli üretim.analiz raporlarıda şuan elimde 100 de 100 saf protein tozu 0 katkısız.biraz zahmetli oldu bi ücret ödemeden araştırma hastanesinde analiz ettirdim.3 gündür kullanmıyodum ama artık gönül rahatlığıyla içiyorum
Arkadaşlar, bu arada söz konusu sitede çok geniş bir referans listesi yer almakta... Referanslardan özellikle Tübitak dikkatimi çekti. Öğlen tatilindeler sanırım, telefona çıkan olmadı. Bir bilgi de onlardan alacağım. Bu işler şakaya gelmez. Belki cidden de sağlıklı bir oluşumdur. Ben de seve seve kullanırım.
Böylesi bir konuda şüpheci olmam da kimseye batmasın. Öyle üstten konuşmalardan pek haz etmem. Parayı verecek olan benim, sağlığımı düşünecek olan benim...
arkadaşlar ben mi göremedim yoksa bu başlık altında alımları yaptığınız sitenin adı yok mu. lütfen yazar mısınız yada özel mesajdan aar mısınız buraya yazımı yasaksa. teşekkürler ilgilenenlere şimdiden
ben kullanıyorum wheyini glutaminini kreatinini gayet memnunum ama şuan 1,75kgsını 53liraya aldığım tozun satışı yerine redisin 2kgsı 78 lira olan modeli var önceki iyiydi ama redisin tozu konusunda tereddütteyim kullanan eden bilgisi olan varsa sevinirim
Bende Kreatin Monohidrat satın almayı düşünüyorum. Yumurta akı tozu yerine likit yumurta akı alıyorum zaten marketten, o da gayet güzel.
bende göremiorm keşke paylaşsanız da görebilsekÖ.m. attım oradan bakabilirsiniz.
likit yumurta akini bulabildigin marketleri yazabilirmisin ? ben hiç denk gelemedim malesef...istanbuldayim bu arada....