Yumurta Akı Tozu ve Peyniraltı Suyu Tozu Satan Bir Mağaza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Azazel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu siteden aldıgım portein cesitlerini kullanıyorum ne varsa aldım :) Ben soyle kullanıyorum marka proteinleri her zaman kullanmak yerine arada sırada kullanıp maliyeti dusurdum.kesinlikle tavsiye ederim.

arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz buradan aldığınız ürünleri.whey tozlar alman menşei yumurta tozları ise yerli üretim.analiz raporlarıda şuan elimde 100 de 100 saf protein tozu 0 katkısız.biraz zahmetli oldu bi ücret ödemeden araştırma hastanesinde analiz ettirdim.3 gündür kullanmıyodum ama artık gönül rahatlığıyla içiyorum

estetik arkadaşım analiz içinde melamin olup olmadığı endişesiyle yapıldı ve melamin ve türevi bir maddeye rastlanmadı.bu aynı bir insanın gidip chekup yaptırmasına benziyor.kanında ne kadar ayrı toksin aratıyorsan parasını ona göre veriyorsun.ben içinde melamin arattım ve almış olduğum baş helim imzalı ve kaşeli raporda melamin maddesine rastlanmadığı ve ürünün hiç bir kimyasal içermediği yazıyor.

Elbette merak ediyorum ki soruyorum. Analiz raporunu lütfen bizimle paylaşır mısın? Mail olarak istemiyorum. Buraya koyarsan herkes görmüş olur. Ne kadar detaylı bir rapor olduğunu da ve sonuçlarını da görmüş oluruz.

Arkadaşlar, bu arada söz konusu sitede çok geniş bir referans listesi yer almakta... Referanslardan özellikle Tübitak dikkatimi çekti. Öğlen tatilindeler sanırım, telefona çıkan olmadı. Bir bilgi de onlardan alacağım. Bu işler şakaya gelmez. Belki cidden de sağlıklı bir oluşumdur. Ben de seve seve kullanırım.

Böylesi bir konuda şüpheci olmam da kimseye batmasın. Öyle üstten konuşmalardan pek haz etmem. Parayı verecek olan benim, sağlığımı düşünecek olan benim...

Son düzenleme:
arkadaşlar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz buradan aldığınız ürünleri.whey tozlar alman menşei yumurta tozları ise yerli üretim.analiz raporlarıda şuan elimde 100 de 100 saf protein tozu 0 katkısız.biraz zahmetli oldu bi ücret ödemeden araştırma hastanesinde analiz ettirdim.3 gündür kullanmıyodum ama artık gönül rahatlığıyla içiyorum

Analiz ettirdiğin iyi olmuş,Eline sağlık

Red_carpet,

Lütfen forum kurallarina bir göz atin (2 mesajinizi sildim.) ve bir seyin iddiasinda bulunuyorsaniz, lutfen forumda paylasin. Bu sekilde yazdiklarinizi kimse ciddiye almayacaktir.

Arkadaşlar, bu arada söz konusu sitede çok geniş bir referans listesi yer almakta... Referanslardan özellikle Tübitak dikkatimi çekti. Öğlen tatilindeler sanırım, telefona çıkan olmadı. Bir bilgi de onlardan alacağım. Bu işler şakaya gelmez. Belki cidden de sağlıklı bir oluşumdur. Ben de seve seve kullanırım.

Böylesi bir konuda şüpheci olmam da kimseye batmasın. Öyle üstten konuşmalardan pek haz etmem. Parayı verecek olan benim, sağlığımı düşünecek olan benim...

Bilgi alabildiniz mi acaba ? Bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum (protein tozu) ve ister istemez insan tereddüt ediyor güvenilir mi diye.

arkadaşlar ben mi göremedim yoksa bu başlık altında alımları yaptığınız sitenin adı yok mu. lütfen yazar mısınız yada özel mesajdan aar mısınız buraya yazımı yasaksa. teşekkürler ilgilenenlere şimdiden

ben kullanıyorum wheyini glutaminini kreatinini gayet memnunum ama şuan 1,75kgsını 53liraya aldığım tozun satışı yerine redisin 2kgsı 78 lira olan modeli var önceki iyiydi ama redisin tozu konusunda tereddütteyim kullanan eden bilgisi olan varsa sevinirim

ben kullanıyorum wheyini glutaminini kreatinini gayet memnunum ama şuan 1,75kgsını 53liraya aldığım tozun satışı yerine redisin 2kgsı 78 lira olan modeli var önceki iyiydi ama redisin tozu konusunda tereddütteyim kullanan eden bilgisi olan varsa sevinirim

Bende Kreatin Monohidrat satın almayı düşünüyorum. Yumurta akı tozu yerine likit yumurta akı alıyorum zaten marketten, o da gayet güzel.

Bende Kreatin Monohidrat satın almayı düşünüyorum. Yumurta akı tozu yerine likit yumurta akı alıyorum zaten marketten, o da gayet güzel.

likit yumurta akini bulabildigin marketleri yazabilirmisin ? ben hiç denk gelemedim malesef...istanbuldayim bu arada....

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:18 ----------

bu arada sitenin istanbulda ofisi olmasina rağmen bu ofisten satiş yapilmamasi çok saçma...

bu site satışları durdurdu yerine marka ürünler satmayı tercih ediyor artık heralde diğer suplement şirketleri çok şikayette bulundu çünkü biz bütün salon buradan alıyorduk gayet te memnunduk hep birlikte face deki sayfasına şikayette bulunduk ama bi sonuç alamadık

Arkadaşlar sitenin adresini ben de alabilir miyim?
Şuan maddi durumum kötüye gidiyor hiç olmazsa buradan alışveriş yaparım.

Back
Yukarı