Yumurtadan önce???

Ben normalde yumurta severim ama artık okula gitmeden önce kalkıp 5 dk içinde 5 yumurta indirirken istifra edecek gibi oluyorum zor tutuyorum kendime sizce mideyi rahatlatmak için öncesinde ne yenilebilir?

ben şimdi yapıcam sana tarifimi verim shakera 300gr yağsız süt 5 yumurta akı bitanesininde sarısını koyuyorum ama sen koymayabilirsin yağdan dolayı 2 tatlı kaşığıda nesquik sonra yumurtanın tadını bile almıyorum blendırın varsa daha süper olur bench_O

ben şimdi yapıcam sana tarifimi verim shakera 300gr yağsız süt 5 yumurta akı bitanesininde sarısını koyuyorum ama sen koymayabilirsin yağdan dolayı 2 tatlı kaşığıda nesquik sonra yumurtanın tadını bile almıyorum blendırın varsa daha süper olur bench_O

yaptıgın sey cok ynlıs yumurtayı cıg olarak ıcmek salmonellaya neden olur

yumurtayı tamamen pişirmelisin,valla ben 5 yumurta yiyemem sivilce çıakrtır zaten sucuklu veya lorlu yumurta yiyorum en fazla 2 yumurta yeter bana yaş 18 boy 178 kg 76

o dediğin amerikada yaygınmı şimdi ararştırdım ben 2 yıldır bunu yapıyorum ve çok verim aldım bana bi hastalık yapmadı ama dediğin gibi olma ihtimalide var tabi teşekkurlerbench_O

calla nasıl 5 yumurta yıyorsunuz bazıları 10 15 yıyor ben her gun 2 tane hafıf haslanmıs sarısı sulu kalıcak sekılde pısırıp yıyorum ama genede zor yıyorum ınsan yumurtadan bıkıyor bıde omlet yapamıyorum dıyetteyım dıye

calla nasıl 5 yumurta yıyorsunuz bazıları 10 15 yıyor ben her gun 2 tane hafıf haslanmıs sarısı sulu kalıcak sekılde pısırıp yıyorum ama genede zor yıyorum ınsan yumurtadan bıkıyor bıde omlet yapamıyorum dıyetteyım dıye
Bende vgde yeniyim şuan için beslenmeye dikkat etmedim hep yumurta yiyin yazıyorlar da bu yumurtayı pişmiş mi kaynamış mı yiyecez sabahları sarısını yemiyoruz galiba birde ? sabahları 2-4 yumurta beyazı kaynamış halde yesek alerji yapar mı ?

Bende vgde yeniyim şuan için beslenmeye dikkat etmedim hep yumurta yiyin yazıyorlar da bu yumurtayı pişmiş mi kaynamış mı yiyecez sabahları sarısını yemiyoruz galiba birde ? sabahları 2-4 yumurta beyazı kaynamış halde yesek alerji yapar mı ?
onları bılmıyorum ama pısmıs az pısmıs fark etmez yanı soncuta aynı yumurta

valla pişmiş yiyorum ama sabahları işkence oluyor artık çok zor oluyor.
aynen sabah yenılmıyor uykulu kalkıp 6 da kahvaltı yapıyorum zorla agzıma ınan tat gelmıyor sankı lastık yıyorum sırf yemek ıcın yıyorum her sabah aynı ıskence:)

antrenmanı iyi yaptıysan yumurtayı da yersin merak etme,antrenmanı gönüşsüz yaptıysan yiyemezsen. ben tek öğünde 8 taneden..günde 16 tane yiyorum.
haşlayacaksın ,zeytinle yiyeceksin başka yolu yok.
çiğ yumurta sindirilemiyor tam olarak,ayrıca bakteriler var içinde.

Back
Yukarı