Beylerin cevaplarının yanında birde bayan cevabı olsun bakalım
Ben ızgaralı mikro dalga satın aldım.Yumurtaları derin bir seramik çanağa kırıp içine pul biber,kekik,parçalanmış 1 tam ceviz atarak iyice karıştırıp mikro dalgada 1.5 dakika pişirip tüketiyorum.
Bu tarifin bazen azıcık sucuk,ufak kesilmiş beyaz peynir,acılı salça gibi versiyonları da olabiliyor.(versiyonlar çeşitlendirilebilir.)
Ayrıca mikro dalgada patates haşlamada 8 ile 10 dakikada hazır hale geliyor arkadaşlar.
Yalanlayan kim?Arastirmasi nerede?yalanlandı çoğu kişi tarafından
http://www.haberturk.com/polemik/haber/914780-mikrodalga-gercekleri/3 bu başlıkta zararının olmadığı söyleniyor hocamYalanlayan kim?Arastirmasi nerede?
Hocam haşladıktan sonra haşlanmış yumurtayı soymadan önce çok soğuksuya sokun ve bekletin azcık sonra daha rahat soyuluyor.Haslayip yemesi degilde soymasi sıkıntı. Siz nasi soyuyosunuz deliriyodum ben soyarken
Yumurtanin zari kolayca kalkiyo mu boyle yapinca ? Yani 5 sn ye de soyabiliyomusun 1 yumurtayi. Bazi yumurtalar 5 sn de soyuluyo. Rahat ediyorumhttp://www.haberturk.com/polemik/haber/914780-mikrodalga-gercekleri/3 bu başlıkta zararının olmadığı söyleniyor hocam
http://sufizmveinsan.com/arastirma/microdalga.html burdada besin değerlerinin düştüğü ve zararları hakkında bir yazı var hocam
İnanıp inanmamak sizde başarılar
http://www.sdonmez.com/farketmedenDiyetDetail.php?fID=677[DOUBLEPOST=1440944513][/DOUBLEPOST]
Hocam haşladıktan sonra haşlanmış yumurtayı soymadan önce çok soğuksuya sokun ve bekletin azcık sonra daha rahat soyuluyor.
Burada mikrodalganin zararli olmadığı öne sürülmüş.Protein-yüksek ısı ilişkisi incelenmemiş.http://www.haberturk.com/polemik/haber/914780-mikrodalga-gercekleri/3 bu başlıkta zararının olmadığı söyleniyor hocam
Hocam o protein tozu için geçerli diye biliyorum.Öyle birşey olsa tavuğun ızgaradada proteini düşmesi lazım deilmi ?Burada mikrodalganin zararli olmadığı öne sürülmüş.Protein-yüksek ısı ilişkisi incelenmemiş.
Proteinler sıcaktan etkilenirler.Yapilari bozulur.
En iyisi garantiye alıp kısık ateşte pişirmek sanırımHocam o protein tozu için geçerli diye biliyorum.Öyle birşey olsa tavuğun ızgaradada proteini düşmesi lazım deilmi ?
Ornegin düdüklü tencerede su 100 derecede kaynamaz.Yani yemekler daha düşük ısıda pişmiş oluyor.Bu yüzden düdüklü tercih edebilirsinizHocam o protein tozu için geçerli diye biliyorum.Öyle birşey olsa tavuğun ızgaradada proteini düşmesi lazım deilmi ?