geri dönememek ve geri dönmek istememek farklı şeyler.
faraklit nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama, tr ye gelsen, 600-700 lira alıp hayatını sürdürebilecek bir iş yapma şansın yok mu? hem vatan özlemi de çekmezsin?
yoksa oranın rahatından dolayı mı gelmiyorsun?
amacın senin için vatanından daha mı ön planda?
Aslinda sahsi konusmamak gerekir ancak dedim ya bu konu benim sahsi yaram oldugu icin dayanamiyorum.
Dedim ya cok farkli duygu dusuncelere sahip oldugumuzdan size derdimi anlatmam cok zor. Amacimin altinda vatana millete aileme faydali olmak oldugunu soylesem guler gecersiniz.
Rahatlik konusuna gelince eger biraz rahat yasiyorsam Turk oldugum Turkiyeyede yasadigim icindir. Eger siz Turkiyede bir seyler basarabiliyorsaniz burasi sizin icin cok kolaydir. Yani gece istiklalin arka sokaklarinda yuruduyseniz istanbulun her semtine girip ciktiysaniz dunyanin en tehlikeli yerinde bile hic zorlanmazsiniz, eger trde biraz is bitircisiyseniz her yerde basarili olursunuz,zaten hic bi kriz yada sart sizi yildirmaz.
Ayrica rahatlik gelir seviyesi veya yasam standardi degildir, oyle olsaydi burdakiler huzurlu mutlu olurlardi. Insanin huzuru mutlugu olmadiktan sonra hepsi fasa fiso.