Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sayın Diez,
Bu başlık altında 262 sayfa yazı yazılmış. ben de bu konu hakkında bilgi almak için baktım ama en güncel halini görmek iin son sayfaya geldim. Burada her türlü sohbete, mesaja atmayın biriktirin demek, elite kullanıcı olarak doğru mu sizce? yazılan sayfalara ayrı bir ücret mi ödeniyor, size yükü nedir? Lütfen bizi aydınlatın.

Sayın Diez,
Bu başlık altında 262 sayfa yazı yazılmış. ben de bu konu hakkında bilgi almak için baktım ama en güncel halini görmek iin son sayfaya geldim. Burada her türlü sohbete, mesaja atmayın biriktirin demek, elite kullanıcı olarak doğru mu sizce? yazılan sayfalara ayrı bir ücret mi ödeniyor, size yükü nedir? Lütfen bizi aydınlatın.

Diez'in demek istediği, forumda arama yapmadan birşeyler yazılmaması ve sorulacak ya da söylenecek şeyin cümle cümle değil de bir cevapta toptan yazılması. Mesela bir cümle yazan, sonra başka şeyler de yazacağını hatırlayıp hemen ardından bir cevap daha yazan arkadaşlar için. Kirlilik diye bahsettiği bu sanırım.

5 lbs nin üstündeki paketler gelmeyebiliyor ki bu oldukça geçmiş 5 lbs yi.
150 doları da geçmemeye çalışmak lazım paketimizin tehlikeye girmemesi için.
Whey gibi ağır ürünleri getirtmeyin fiyatına aldanıp.
44 dolar ürün 60 dolar kargo ödüyorsunuz. hadi 100 dolar de 150 milyon yapar.
Türkiyede ne kadar aynı fiyat. e niye getirtiyoruz o zaman çok gereksiz bir alışveriş.
Diğer ürünleri getirtin creatin NO, amino hapları animal serileri, kargoya beraber Türkiyenin 1/3 fiyatına geliyor.

bodybuıldıng.comda free gıfts urunlerı nasıl secıyoruz bılgısı olan varmı ? odeme yaptıktan sonramı secılıyor ? daha once free gıfts hedıye urun lerı alan arkadslar ozellıkle 75 dolar uzerınde alısverıslerde nasıl secıldıgı konusunda yardımcı olurmusunuz

10 lbs lik whey getirtenler vardı yılbaşı civarı ama şimdi sakat olabilir

hem 5lbs yi hem de 150$ ı geçmek zaten artık şansı zorlamak oluyor bence :)

ben 2 kere twinlab 5lbslik 2 tane getirttim nasıl bukadar kesin konusabiliyorsun şimdi mrm 10 lbs sipariş edicem gelince resmini atarım

tabiiki senden 262 sayfayı okumanı beklemiyorum ama bi göz gezdirirsen, getirtmeye çalışıpda gümrük gümrük gezip ptt ptt dolaşıp ordanoraya bi sürü prosedürlerle uğraştırılan, bir sürü vergi ödemek zorunda kalıp Türkiyedekinden pahalıya ürünlerine kavuşan, hem zamanı hem sinirleri hem paraları çarçur olan onlarca arkadaşımız oldu.
Para sizin zaman sizin risk sizin, bana ne, iyi alışverişler.

sonunda bb.comdan
sizeon+superpump+no shotgun siparişi verdim kargoya verilmiş ama ne göreyim tam 9 lbs umarım bi sorun çıkmaz çok şaşırdım

burası türkiye gümrüketede takılsa 15dk da alabilirsin ürününü eger işini biliyorsan oyüzden ben kesin 5 lbs takılır denmesi garip geliyor kime göre neye göre bu 5 lbs bi agırlık sınırlaması duymadım ha agırlık arttınca risk artar ama ticariye girmezse 1 üründen 2 den fazla takılmaz.takılırsada doktordan protein tozu yazdırın receteye gidip alın ürününüzü

burası türkiye gümrüketede takılsa 15dk da alabilirsin
Alırsın tabii %18 kdv + gümrük vergisini ödeyerek.

kesin 5 lbs takılır denmesi garip geliyor

ilk mesajımda uyarmak için takılabiliyor dedim kesin takılıyor demedim.

kime göre neye göre bu 5 lbs bi agırlık sınırlaması duymadım
4760 Sayılı Özel Tüketim Vergisi kanunu'na göre, bu nedenle bu forumdayız zaten, duymadıklarımızı duyalım diye.

ha agırlık arttınca risk artar ama ticariye girmezse 1 üründen 2 den fazla takılmaz.
Takılanların ki keyfe keder takılmış o zaman sen neye dayanarak bu kadar kesin konuşuyorsun.
takılırsada doktordan protein tozu yazdırın receteye gidip alın ürününüzü
ilaç olmayan birşeyi neden doktor reçetesine yazıyo anlamadım onu.
Sağlık bakanlığı değil tarım ve köy işleri bakanlığının kontrolü altında bu ürünler, doktor reçetesi bi işine yaramaz.

Tekrarlıyorum, kesin gelmiyo demiyorum, gelmeyen, gümrükte takılan hatta geri gönderilip kargo parası yanan kullanıcıların örnekleri çokça yaşandı forumda diyorum, riske girmek isteyen girer.

Saygılar.

5 lbs üzeri gümrükte takılıyo diyorum hala 10 lbs getirtmekten bahsediyson. bu senin lafın takılabilir yazmıyor burda üstüne basa basa takılıyor yazıyor.tüketim vergisinde agırlıktan bahsedilmiyor.eger kesin gıda ürünleri takılır desek neden gümrük kontrolü için acılmıstır die üzerinde bant var.ürün acılıp bakılıyor ticari amaca girmezse gecer ürün.kesin konusuyorum 180 tl veren herkese alabilirm10 lbs protein.doktor bunu yazmaz diosun daha önce yazdırdınmıki bunu böyle diosun recetenin üzerine marka bile yazabilir.hersey mevzuata göre olsa devlet benim steroid kürümü desteklemezdi(primobolan 1.75tl)

tabiiki senden 262 sayfayı okumanı beklemiyorum ama bi göz gezdirirsen, getirtmeye çalışıpda gümrük gümrük gezip ptt ptt dolaşıp ordanoraya bi sürü prosedürlerle uğraştırılan, bir sürü vergi ödemek zorunda kalıp Türkiyedekinden pahalıya ürünlerine kavuşan, hem zamanı hem sinirleri hem paraları çarçur olan onlarca arkadaşımız oldu.
Para sizin zaman sizin risk sizin, bana ne, iyi alışverişler.

Bu arada 150 dolar değil, 150 euro. Ayrıca 5 lb'yi aşmak da problem değil. Problem değil derken 15 lb'yi de kastetmiyorum tabiki ama 8-9 lb'ler kolay kolay takılmaz. Hele ki UPS ve DHL ise.

5 lbs üzeri gümrükte takılıyo diyorum hala 10 lbs getirtmekten bahsediyson. bu senin lafın takılabilir yazmıyor burda üstüne basa basa takılıyor yazıyor.tüketim vergisinde agırlıktan bahsedilmiyor.eger kesin gıda ürünleri takılır desek neden gümrük kontrolü için acılmıstır die üzerinde bant var.ürün acılıp bakılıyor ticari amaca girmezse gecer ürün.kesin konusuyorum 180 tl veren herkese alabilirm10 lbs protein.doktor bunu yazmaz diosun daha önce yazdırdınmıki bunu böyle diosun recetenin üzerine marka bile yazabilir.hersey mevzuata göre olsa devlet benim steroid kürümü desteklemezdi(primobolan 1.75tl)

Daha fazla tartışmıycam, ben söyleyeceğimi söyledim hala uzatıyosun, sana sahtekarlık yaparak, bizlerin ve emekli asker analarının cebinden çıkan vergilerle yaptığın primobolan küründe huzurlu uykular diliyorum yolu yordamı iyi bilen kardeşim. Emin ol çok başarılı olucaksındır bu devletin malı deniz yemeyen keriz mantığıyla. övünerek yazıyosun bide buraya..

sahtekarlık lafı agır bi laf kimse bu sekilde itamda bulunamaz bana bu lafı gidipte başbakanına söyle bakim ben neden dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum die bakalım ne cevap alıcaksın okadar düsünüyorsan milleti buradaki disbiritörlerden alda onlar vergisiyle ülkeni kalkındırsın

netrition dan 2. siparişim
1 153-0086 Beta-1,3/1,6-Glucan with Maitake Mushroom, 100mg, 90 capsules $7.49 $7.49
1 200-0061 NO-XPLODE NT, Fruit Punch, 30 sticks $47.99 $47.99
1 50-0620 Ultramet Bars, Chocolate Chip Brownie bars best by Feb 27, 2010, 12 bars $7.99 $7.99
1 52-0456 Animal Pump, 30 packs $35.95 $35.95
1 40-0592 T-Shirt Tribal Design, Black, Medium $0.00 $0.00
Subtotal $99.42

umarım bu protein barları kutu içinde gelıyordur yoksa aynı urunden çok dıye takılabılır...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı