Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ya ben en son siparişimde 1 kutu optimum vitamin ve 1kutu glucosamin sülfat aldım üstelik air maille geldi yani takılmadı vitamin oldugu halde.belki kutu ufak oldugu içindir?

firebird ya bu vitamin davası kafama takıldı senin sparişinde neler vardı bi listesini yazarmısın yani vitamin veya vitamin içeren ürün varmı?

1hafta önce arkadaşım 6lb. serious mass aldı bb.comdan ve sorunsuz eline ulaştı..
bende bugün bb.comdan içinde muscletech ürünleride olan bir karışım siparişi verdim.25lb.civarı
bakalım hayırlısıyla elime ulaşmasını bekliyorum..

25 lbs mi?Daha önce hiç bu ölçüde sipariş vermiş miydin?Bende sipariş vermeyi düşünüyorumda 10lbs yi sakın geçmeyin diyolar ondan sordum :)

marthel 20lb.üzerinde birkaçkere daha siparişim olmuştu ve sorunsuz almıştım..hatta birisi 400ytl civarıydı..
benim tedirginliğim gümrüklerdeki sıkıntı ve muscletech ürünleri..elime geçtikleri anda eskisine göre çok çok daha mutlu olacam..

Diez benim merak ettiğim bişey var, bb.com veya netrition fark eder mi acaba gümrük konusunda? Farketmemesi lazım aslında ama, birde western union ile mi bb.com dan sipariş verdin ?

firebird ya bu vitamin davası kafama takıldı senin sparişinde neler vardı bi listesini yazarmısın yani vitamin veya vitamin içeren ürün varmı?

olay tamamen ups den kaynaklanıyor , benim paket ups forumdan banlanan eski üyelerden birisinin takılan kargosu ups , artununki ups , abi ya ups nin ambarındaki kontrol memuru kafasına göre seçiyor kutuları inceliyor yada harbiden tesadüf , fedex de ise durum farklı gümrük kontrolü yapılmıştır diye bi bant ile geliyor , uzun lafın kısası o takılan koliden sonra soğudum

Diez benim merak ettiğim bişey var, bb.com veya netrition fark eder mi acaba gümrük konusunda? Farketmemesi lazım aslında ama, birde western union ile mi bb.com dan sipariş verdin ?

öncelikle bb.comdan western union ile sipariş verdim mecburen..
netrition'ın gümrükte mallarının takılması ups'ten midir bilmem ama bir sitenin forumunda 2 sene kadar önce (vg forumu değildi) netrition.com dan gelen mallara gümrüğün taktığı hatta artık tamamen geçmediği falan yazıyordu..sonra talep azalınca belkide gümrük işi seyreltti taki bugünlere kadar..bb.com'dan bu sorunu yaşayan görmedim ve umarım bende yaşamam..

bb.com un tek dezavantajı kredi kartı uygulaması yok ama netritionda kargo ile bu farkı kapatıyor sanırım..

buarada bb.comdan mal alacaksanız cuma günü almayın zira araya hafta sonu vs..girince işler olması gerekenden fazla uzuyor..en uygunu pazartesi..

Son düzenleme:
bb.com'dan severek alışveriş yapardım 2006 başlarında. Ama o dönemlerde de mavi Western Union formundan (Quick Collect) haberdar olan bir banka bulmakta zorlanırdım. Neyse sonunda bir Finansbank'ta bulmuştum bilen birini de hallediyordum.

Geçen ay bütün İstanbul'un altını üstüne getirdiysem de bulamadım. O dediğim Finansbank da kapanmış. Nerede hallettin bu işi diez? Teşekkürler cevabın için.

Faux_carnival ben istanbulun dışındayım..istanbul gibi bir yerde de bilmiyorlarsa diyeceğim ama aslında nerden bilsinler..bu yöntemi kullanarak para gönderen kaç kişi vardır..ama bu tabi banka personeline haklılık kazandırmıyor..
bende burda baya sıkıştırdım bankacıları (finansbak) hatta genel merkezi aramak zorunda kaldılar ve sonunda çekmeceden çıktı blue form..artık bu işi çok iyi yapıyorlar sayemde tıkır tıkır.. :)

firebird ben daha önce ups ile ürün almıştım takılmamıştı.Açıkcası arkadaşların bu konuda forumda yazdıklarını nerdesye tek tek okudum ve sorunsuz ürün getireni daha duymadım.bence air meail en iyisi çünkü çok ucuz ürün takılırsa en fazla ürünün parasına yanarsın verdigin kargo parasına degil.üstelik takılma riski bana göre digerlerinden fazla degil.tek eksi yönü gelmesi biraz zaman alıyor ki ups ile benim bulundugum şehre öyle dedikleri gibi 2 günde gelmiyor ürün bazen 1 haftayı buluyor.Gerçi ben bu işe burdaki arkadaşların mesaj arını okuyarak girdim ve daha yeniyim bu işte ama vardıgım sonuç bu.Tabi daha tecrübeli arakadaşlar bu konuda tecrübelerini yazmaya devam ederlerse özellikle kargo seçimi konusunda çok iyi olur.

airmail bb.comdan alışveriş yaptığım için biliyorum genelde fedex'ten pahalı..farklı bir anlaşmaları var sanırım..isterseniz sepetinize bir nitrotech 4lb. ekleyin ve aradaki farkı görün..
hatta ürün miktarı fazlalaştıktan sonra fedex yine ucuz kalıyor..bu durumda airmail riskine girmeye gerek yok bence..tabi netrition'da nasıldır bilemem..

1hafta önce arkadaşım 6lb. serious mass aldı bb.comdan ve sorunsuz eline ulaştı..
bende bugün bb.comdan içinde muscletech ürünleride olan bir karışım siparişi verdim.25lb.civarı
bakalım hayırlısıyla elime ulaşmasını bekliyorum..

dün elime geçti siparişim..toplam 207$+89$ kargo
muscletech celltech 6.7 lb (buy one get one free yani 2 kutu)
opt.whey 10lb.
2 kutu hydroxycut
1 shaker
1 çanta (free gift)

opt.whey 10lb.
2 kutu hydroxycut
1 shaker
1 çanta (free gift)

diez hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına

ancak benim paketim takıldığı ve gümrüğe bırakacak kadar çok param olmadığı ve böyle bir riske giremeyeceğim için yurtdışından supplement siparişi devrini kapattım ve asla ups kullanmayacağım.:mad:

aartun paket takılması eminim çok can sıkıcı bir hadisedir..tekrar geçmiş olsun..ama bb.comdan sorun yaşayan duymadım..
ben bb.comdan aldığım için fedexle geldi buarada..

abi zaten pakete kontrol yapılmış olsa 200 dolar bedeli olan ürünün geçmesi olanaksız :) , fedex ile herşey mübah valla

opt.whey 10lb.
2 kutu hydroxycut
1 shaker
1 çanta (free gift)

işte bu haberi bekliyodum senden çok sevindim :) dolar yükselmeden bir sipariş veriyim artık..

abi zaten pakete kontrol yapılmış olsa 200 dolar bedeli olan ürünün geçmesi olanaksız :) , fedex ile herşey mübah valla

paketin üzerinde gümrük kontrolü yapılmıştır bandı vardı..yani açılmış tekrar bantlanmış gibiydi..ama içini nekadar incelediler bilmiyorum..bb.com'dan şaşmayın..aman nazar değmesin..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı