Yurtdışından Supplement Siparişleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
firebird sanırım bu donemde kapıyı acabilecek anahtarlardan biri sendedir.
birde daha once cok fazla urun getirdiğinden birşey merak ediyorum. uygulanan ambargo tarzı şeyler ne kadar sürdü???

Glory , ambargo diye bişey yok , askerlikte bi kavram vardır kolluk bende kıllık bende diye , kolluk fedexin elidne ama buldum ben çözümü cooming soon

Arkadaşlar birsüredir forumu ve konuyu takip ediyorum, şimdiye kadar yurtdışından birçok kez sorunsuz kozmetik ürünü getirttim ve kapıya kadar ptt tarafından ya da express kurye ile geldi. Besin desteklerinin özel kurye şirketinin gümrüğünde takılması akla işin içinde başka işlerin döndüğünü düşündürüyor haliyle, tabii kanunda belirtilen tutarın altında olduğu sürece. Daha önce de tutar limitini zorlayarak siparişlerini alan forum kullanıcıları da varmış zaten, demek ki sorun tutarla ilgili değil, firebird ün söylediği gibi kolluk/kıllık durumu var, birileri düğmeye basmış gibi...

arkadaşlar, biraz geç kaldım ama en azından istatistiki bilgi olsun diye yazmak isterim yine de. 2 ay kadar önce 4.7 lb weider gainerim sorunsuz gelmişti, kutu da hiç açılmamıştı. şimdi tekrar istemeye korkuyorum tabi ki :)

Firebird bende haber bekliyorum, paylaşırsan deneyimlerini sevinirim.

Bugün bodybuilding.com dan CEO Ryan Deluca imzalı bir mail geldi aynen sizinle paylaşıyorum

Hello ...............
We miss you! I noticed that your last order was way back on Saturday, September 22, 2007.
Are you still working out? How is your supplement program going? Hopefully it is going great. Otherwise, now is the perfect time to get back on track.
If you order again by December 8th, I will give you an extra 10% off your order! No strings attached. We just want you to come back and get the best results that you can.
To get your discount, simply go to this page that we created for you:
You'll be surprised at all the new products we've added since you last ordered!
Thanks!
Ryan DeLuca
CEO, Bodybuilding.com
2026 S. Silverstone Way, Meridian, ID 83642, USA
1-877-991-3411

Ceo tarafından gönderilen bu otomatik maile bir cevap yazdım ve Türkiyede olan biteni berbat ingilizcemle anlatmaya çalıştım ve daha sonra Ryan Deluca bana cevap yazdı , sizlerle bunuda paylaşıyorum

Mr ryan believe in me we are very sad because universal and muscletech distributors is doing the problem in turkey , they are don't want our supplement buying in the internet and they are meeting with ups and fedex for our supplement package.
Last week we asked turkish customs manager what happened our package ?
the manager told "supplements not problem for turkish customs"
but ups and fedex again wants customs document for package and this documents 100$ yes really 100$ because they are don't want our supplement buying in the internet and make this , this is big problem for us because our supplement and shipping total 100 or 150 $ but a customs document 100$
02.gif

example for supplement prize weider mega mass 4000 4.5kg 45$ in your store and 140$ in turkey

Mr Ryan your shop is cheap and our country is expensive but we are not guilty , distrubutors is strong and we poor :(

best wishes , good luck

ve Ryan deluca bana bu cevabı yazdı

Hello,

Thank you for contacting us. I am very sorry to hear all about that! We sure are sorry about that, I hope everything else works out for you! If there is anything we can do for you please let us know, and if we have any new on them changing their mind we will let you know as well!
KEEP PUMPIN'!

biz sizi ararız gibi bi cevap gelmiş. maalesef cok uzerinde durulmamıs konunun. zaten bu tip yerlerin gidip de sirketlere baskı yapacagını dusunmuyorum zaten onlar da onlarım urunleri satıyorlar.

adamlar gunde binlerce order yolluyorlar isleri gucleri yok turkiyedeki problemli adamlarla mi ugrasicaklar.

bir de takip ettigim kadari ile amerika disi her ulkede bu sorunlar oluyormus bb com forumunda avrupada tükkan acilmasini talep eden baslik acmis ingilizler

Firebird o mail bana da geldi, hatta tıpkısının aynısı, tüm alışveriş yapmayan müşterilere forward yapıolar sanırım..

Otomatik bir mail olduğunu belirttim ama maile ben cevap yazdım ve durumu anlattım onlarda bana cevap yazdılar

aynı şeyi bb.com u bizzat arayarak ve fedex'e alenen beyan etmemize rağmen sonuç alamadık bundan birkaç ay önce..umurlarında değil açıkçası..

bana da sordular sepete urun atmisin neden almadin diye ben de yukaridakine benzer bir mail yazdim. ah cok uzuldum keske yardim edebilsem tarzinda cevap gelmis. adamlarin umrunda olmamasi normal cunku global anlamda rakipleri yok

Ya arkadaşlar okudukça fıtık oluyorum inanın, Türk kanunlarına göre gümrükten geçen mal nasıl olur da Fedex'in UPS'in bilmem neresinde takılır böyle birşey olamaz olmaması lazım, oluyorsa bu yasadışı birşeydir keyfe keder uygulama yapılamaz, bunun muhattabı da ne bodybuilding.com'dur ne de herhangibir online alışveriş sitesidir, bunun muhattabı Fedex International'dır. Eğer olan olay, burdaki distribütörlerin X kargo şirketinin Türkiye ayağındaki sorumlu kişilerle anlaşıp normalde Türk gümrüğünden geçen malları, sırf ticari çıkar amacıyla alıkoymalarıysa ki durum bu gibi gözüküyor, bu bir skandaldır ve neyseki çözülebilir bir skandal gibi gözükmektedir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı